Motorine bir zam daha kapıda!

FİNANS/EKONOMİ 16.06.2022 - 13:02, Güncelleme: 16.06.2022 - 13:02 2570+ kez okundu.
 

Motorine bir zam daha kapıda!

Bu gece motorine 1,29 kuruşluk zam yapılmıştı. Litre fiyatı 30 TL'ye dayanan motorine yeni bir zam daha geliyor.
Akaryakıt fiyatları için zam ve indirim haberleri vatandaşın gündeminde yer alırken bu gece yarısı motorin litre fiyatına yeni bir zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olan son zamla birlikte İstanbul'da 27.90'a satılan motorinin litresi 29.19'a yükseldi. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 28.03'den 29.32'ye çıktı. Son gelen zammın ardından araç sahipleri için kötü bir haber daha geldi. Yarından geçerli olmak üzere motorinde fiyat artışı bekleniyor. ForeksHaber'in aldığı bilgiye göre, yarından geçerli olmak üzere motorin grubunda 80 kuruş zam bekleniyor.
Bu gece motorine 1,29 kuruşluk zam yapılmıştı. Litre fiyatı 30 TL'ye dayanan motorine yeni bir zam daha geliyor.

Akaryakıt fiyatları için zam ve indirim haberleri vatandaşın gündeminde yer alırken bu gece yarısı motorin litre fiyatına yeni bir zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olan son zamla birlikte İstanbul'da 27.90'a satılan motorinin litresi 29.19'a yükseldi. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 28.03'den 29.32'ye çıktı. Son gelen zammın ardından araç sahipleri için kötü bir haber daha geldi.

Yarından geçerli olmak üzere motorinde fiyat artışı bekleniyor. ForeksHaber'in aldığı bilgiye göre, yarından geçerli olmak üzere motorin grubunda 80 kuruş zam bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.