Devlet Bahçeli'den Yunanistan'a sert sözler!

GÜNDEM/GÜNCEL 14.06.2022 - 15:44, Güncelleme: 14.06.2022 - 15:44 2330+ kez okundu.
 

Devlet Bahçeli'den Yunanistan'a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını açıklamasını tebrik ederken, Yunanistan ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde: YUNANİSTAN'A GÖNDERME: "EGE SULARININ NE KADAR SERİN OLDUĞU AĞIR BEDELLER ÖDEYEREK GÖRECEKLERDİR" Yunanistan hükümetine diyorum ki biz buradayız, hiçbir yere gitmeyeceğiz. Aklını başını almayanın aklını almak bizim için çocuk oyuncağı. Ege'de gerginliği tırmandıran Yunanistan doğabilecek ağır sonuçların ağırlığı altında ezilmekten kurtulamayacaktır. İstanbul'daki köprüleri bombalamayı hayal edenler yeri gelince Ege sularının ne kadar serin, ne kadar derin olduğunu ağır bedeller ödeyerek görecektir. Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs konularında hukuk tanımayan, Türkiye’nin egemen devlet vasfını inkar eden Avrupa Parlamentosu’nun 2021 Yılı Türkiye Raporu bizim için yok hükmündedir.   "BECERİKSİZ BELEDİYE YÖNETİMLERİ BİR KEZ DAHA SINIFTA KALMIŞTIR" Ankara ve İstanbul tarihine pranga vuran altyapı eksiklikleri, siyasi ihtiras, organizasyon yetersizlikleri, kısır gündemlerle mücadeleler bugünkü tablonun yegane müsebbipleridir. Hem Ankara hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları sel taşkınlarını, doğal olayları vurgun yemişçesine seyretmiştir. Meteoroloji uyarılarına rağmen hiçbir adım atılmamış, hiçbir önlem alınamamıştır. Basiretsiz ve beceriksiz belediye yönetimleri bir kez daha sınıfta kalmıştır. Göz göre göre vatandaşlarımızı yüzüstü bırakmışlardır.   "DOKUNULMAZLIĞI SÜRATLE KALDIRILMALIDIR" Arka arkaya şehit verdiğimiz sırada, terör örgütüne çok etkili ve inanmış bir mücadelenin sürdürüldüğü bir dönemde İstanbul Kadıköy’de, aralarında HDP’li bölücü milletvekillerinin de bulunduğu bir güruhun, İmralı canisinin serbest bırakılması için yürüyüşe geçip sokaklarımızı kirletmesi tek kelime ile alçaklıktır. PKK kontenjanından Meclis’e giren bir kadın milletvekili, polisimize yumruk sallamıştır. Askere, polise, masum vatandaşlarımıza saldıran, toplumsal huzuru bozmak için nifak saçan, önüne gelen hakaretler yağdıran kimse bu milletin mensubu olamaz. Mensubu olmayanların TBMM’de görev yapması da züldür, mahşeri vicdanda darbedir. Böylesi bir şerefsizliğe hangi ülke ruhsat verir? Kılıçdaroğlu, bu hain manzara karşısında hala sesin çıkmıyor. Bir şey demiyor, diyemiyorsun. Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın? Karşısında mısın? Polise el kaldıran ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde izinsiz şekilde olan milletvekili müsveddelerinin TBMM’de yeri olamaz. Bu kutlu çatı altında kanun kaçaklarına, vatan hainlerine göz yumulamaz. Bunların dokunulmazlığı süratle kaldırılmalıdır. Mahkemenin önüne çıkmaları sağlanmalıdır.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını açıklamasını tebrik ederken, Yunanistan ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

YUNANİSTAN'A GÖNDERME: "EGE SULARININ NE KADAR SERİN OLDUĞU AĞIR BEDELLER ÖDEYEREK GÖRECEKLERDİR"

Yunanistan hükümetine diyorum ki biz buradayız, hiçbir yere gitmeyeceğiz. Aklını başını almayanın aklını almak bizim için çocuk oyuncağı. Ege'de gerginliği tırmandıran Yunanistan doğabilecek ağır sonuçların ağırlığı altında ezilmekten kurtulamayacaktır. İstanbul'daki köprüleri bombalamayı hayal edenler yeri gelince Ege sularının ne kadar serin, ne kadar derin olduğunu ağır bedeller ödeyerek görecektir.

Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs konularında hukuk tanımayan, Türkiye’nin egemen devlet vasfını inkar eden Avrupa Parlamentosu’nun 2021 Yılı Türkiye Raporu bizim için yok hükmündedir.

 

"BECERİKSİZ BELEDİYE YÖNETİMLERİ BİR KEZ DAHA SINIFTA KALMIŞTIR"

Ankara ve İstanbul tarihine pranga vuran altyapı eksiklikleri, siyasi ihtiras, organizasyon yetersizlikleri, kısır gündemlerle mücadeleler bugünkü tablonun yegane müsebbipleridir.

Hem Ankara hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları sel taşkınlarını, doğal olayları vurgun yemişçesine seyretmiştir. Meteoroloji uyarılarına rağmen hiçbir adım atılmamış, hiçbir önlem alınamamıştır. Basiretsiz ve beceriksiz belediye yönetimleri bir kez daha sınıfta kalmıştır. Göz göre göre vatandaşlarımızı yüzüstü bırakmışlardır.

 

"DOKUNULMAZLIĞI SÜRATLE KALDIRILMALIDIR"

Arka arkaya şehit verdiğimiz sırada, terör örgütüne çok etkili ve inanmış bir mücadelenin sürdürüldüğü bir dönemde İstanbul Kadıköy’de, aralarında HDP’li bölücü milletvekillerinin de bulunduğu bir güruhun, İmralı canisinin serbest bırakılması için yürüyüşe geçip sokaklarımızı kirletmesi tek kelime ile alçaklıktır.

PKK kontenjanından Meclis’e giren bir kadın milletvekili, polisimize yumruk sallamıştır. Askere, polise, masum vatandaşlarımıza saldıran, toplumsal huzuru bozmak için nifak saçan, önüne gelen hakaretler yağdıran kimse bu milletin mensubu olamaz. Mensubu olmayanların TBMM’de görev yapması da züldür, mahşeri vicdanda darbedir. Böylesi bir şerefsizliğe hangi ülke ruhsat verir?

Kılıçdaroğlu, bu hain manzara karşısında hala sesin çıkmıyor. Bir şey demiyor, diyemiyorsun. Polise yumruk atan soysuzun yanında mısın? Karşısında mısın?

Polise el kaldıran ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde izinsiz şekilde olan milletvekili müsveddelerinin TBMM’de yeri olamaz. Bu kutlu çatı altında kanun kaçaklarına, vatan hainlerine göz yumulamaz. Bunların dokunulmazlığı süratle kaldırılmalıdır. Mahkemenin önüne çıkmaları sağlanmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.