6'lı ittifaktan sürpriz aday!

SİYASET/POLİTİKA 07.06.2022 - 10:36, Güncelleme: 07.06.2022 - 10:36 2193+ kez okundu.
 

6'lı ittifaktan sürpriz aday!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tek başına indiremeyen muhalefet karşısına çıkacak adayı sır gibi saklıyor.
Parlamenter sisteme geçmek ve yüzde 50 oy alabilmek için 6 siyasi parti bir masada oturmuş, ülkeyi kurtuluşa sürmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kaybetmesi ve seçimi kaybetmesi için çeşitli çalışmalara başlamıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu masada aktif görev üstlenmiş, sayısız iftiraları sosyal medya üzerinden paylaşmış fakat rağbet görememişti. En son olarak Cumhurbaşkanı'nın kaçma planı yaptığını gündeme bomba gibi düşürmüş fakat buna bile vatandaş itibar etmemişti. Haber Gündemim Gazetesi, son olarak da 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu buldu. 6'lı muhalefet en son çare olarak İlker Başbuğ'u Cumhurbaşkanı'nın karşısına çıkarmayı planlıyor. Herkesten saklanan bu bilgi bir kaç kişi tarafından biliniyor, İlker Başbuğ'un bu konuda ne dediği ise bilinmiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tek başına indiremeyen muhalefet karşısına çıkacak adayı sır gibi saklıyor.

Parlamenter sisteme geçmek ve yüzde 50 oy alabilmek için 6 siyasi parti bir masada oturmuş, ülkeyi kurtuluşa sürmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kaybetmesi ve seçimi kaybetmesi için çeşitli çalışmalara başlamıştı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu masada aktif görev üstlenmiş, sayısız iftiraları sosyal medya üzerinden paylaşmış fakat rağbet görememişti.
En son olarak Cumhurbaşkanı'nın kaçma planı yaptığını gündeme bomba gibi düşürmüş fakat buna bile vatandaş itibar etmemişti.


Haber Gündemim Gazetesi, son olarak da 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu buldu. 6'lı muhalefet en son çare olarak İlker Başbuğ'u Cumhurbaşkanı'nın karşısına çıkarmayı planlıyor. Herkesten saklanan bu bilgi bir kaç kişi tarafından biliniyor, İlker Başbuğ'un bu konuda ne dediği ise bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.