DYP'li Özaçıkgöz: 85 Milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz!

SİYASET/POLİTİKA 01.06.2022 - 14:09, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:09 2224+ kez okundu.
 

DYP'li Özaçıkgöz: 85 Milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz!

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Haber Gündemim’e özel açıklamalarda bulundu. Özaçıkgöz, “85 milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz” dedi.
85 Milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz!   Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Haber Gündemim’e özel açıklamalarda bulundu. Özaçıkgöz, “85 milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz” dedi.   30 YIL SONRA ARAP SORUNU ÇIKMAYA BAŞLAR Özaçıkgöz mülteci sorunu hakkında; “1951’de Birleşmiş Milletler Cenevre Antlaşması yapılmıştır ve Türkiye’nin de onun altında imzası vardır. Ülkelerinde can güvenliklerinin olmadığını düşünen vatandaşlar başka ülkeye kaçabilir ve hangi ülkeye giriyorsa o ülke onları alma ve korumak zorundadır. Ancak bu gelen sığınmacılar bayramda veya başka bir günde ülkelerine gidip gelebiliyorsa can güvenliği sorunu kalmamış demektir böyle bir durumda da ülkeye geri alınmamalılar. Bu durum zaten Cenevre Sözleşmesi’ne aykırıdır. Mülteci sorununu çözmediğimiz takdirde bundan 30 yıl sonra Arap sorunu çıkmaya başlar hatta ilerler terörü de yanlarına alırlar daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırız.” dedi.   ÜMİT ÖZDAĞ TRİBÜNE OYNUYOR Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın mülteci sorunu için yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Özaçıkgöz; “Genel başkan maalesef tribüne oynuyor, bu çok açık. Türklerin oyunu almak için oynuyor. 2022 yılında yaşadığımızın farkında değil sayın genel başkan hangi devirdesiniz ya? Genel başkanın bu izlediği politikanın çok bir getirisi olmaz ama çok kötü sonuçlar doğurabilir. İnsanları kötü yönlendirebilir.” ifadelerini kullandı.   TANSU ÇİLLER DOĞRU YOL PARTİSİ’NE Mİ GELİYOR? Tansu Çiller’in partiye dahil olup olmayacağı konusunda; “Tansu Çiller’in gelip gelmeyeceği konusunu daha önce de sordular ancak bunun cevabını Tansu Hanım verir. Kendisine bizzat ben, genel başkanlığını teklif ettim. Hatta 2 kez bunu teklif ettim ve hala cevap bekliyorum. Makul bir süreye kadar cevabını bekliyorum.” dedi.   “İKTİDARA GELDİĞİMİZDE 500 GÜN SIKINTI VADEDİYORUZ” Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum hakkında Özaçıkgöz şunları söyledi; “Doğru Yol Partisi iktidara gelmediği takdirde vatandaşımız zeytini taneyle alacak. Kilosu 70 lira şimdi bakın tanesi kaça geliyor hesaplayın. Biz Doğru Yol Partisi iktidara geldiği zaman ertesi gün cennet gibi bir Türkiye vadetmiyoruz milletimize. Tam tersine 500 gün sıkıntı vadediyoruz. 500 gün sıkıntı. Bakın bunu söyleyebilecek ikinci bir siyasi adam bulamazsınız.
Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Haber Gündemim’e özel açıklamalarda bulundu. Özaçıkgöz, “85 milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz” dedi.

85 Milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz!

 

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Haber Gündemim’e özel açıklamalarda bulundu. Özaçıkgöz, “85 milyon bizi 4 saat izlesin biz iktidar oluruz” dedi.

 

30 YIL SONRA ARAP SORUNU ÇIKMAYA BAŞLAR

Özaçıkgöz mülteci sorunu hakkında; “1951’de Birleşmiş Milletler Cenevre Antlaşması yapılmıştır ve Türkiye’nin de onun altında imzası vardır. Ülkelerinde can güvenliklerinin olmadığını düşünen vatandaşlar başka ülkeye kaçabilir ve hangi ülkeye giriyorsa o ülke onları alma ve korumak zorundadır. Ancak bu gelen sığınmacılar bayramda veya başka bir günde ülkelerine gidip gelebiliyorsa can güvenliği sorunu kalmamış demektir böyle bir durumda da ülkeye geri alınmamalılar. Bu durum zaten Cenevre Sözleşmesi’ne aykırıdır. Mülteci sorununu çözmediğimiz takdirde bundan 30 yıl sonra Arap sorunu çıkmaya başlar hatta ilerler terörü de yanlarına alırlar daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırız.” dedi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ TRİBÜNE OYNUYOR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın mülteci sorunu için yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Özaçıkgöz; “Genel başkan maalesef tribüne oynuyor, bu çok açık. Türklerin oyunu almak için oynuyor. 2022 yılında yaşadığımızın farkında değil sayın genel başkan hangi devirdesiniz ya? Genel başkanın bu izlediği politikanın çok bir getirisi olmaz ama çok kötü sonuçlar doğurabilir. İnsanları kötü yönlendirebilir.” ifadelerini kullandı.

 

TANSU ÇİLLER DOĞRU YOL PARTİSİ’NE Mİ GELİYOR?

Tansu Çiller’in partiye dahil olup olmayacağı konusunda; “Tansu Çiller’in gelip gelmeyeceği konusunu daha önce de sordular ancak bunun cevabını Tansu Hanım verir. Kendisine bizzat ben, genel başkanlığını teklif ettim. Hatta 2 kez bunu teklif ettim ve hala cevap bekliyorum. Makul bir süreye kadar cevabını bekliyorum.” dedi.

 

“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE 500 GÜN SIKINTI VADEDİYORUZ”

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum hakkında Özaçıkgöz şunları söyledi; “Doğru Yol Partisi iktidara gelmediği takdirde vatandaşımız zeytini taneyle alacak. Kilosu 70 lira şimdi bakın tanesi kaça geliyor hesaplayın. Biz Doğru Yol Partisi iktidara geldiği zaman ertesi gün cennet gibi bir Türkiye vadetmiyoruz milletimize. Tam tersine 500 gün sıkıntı vadediyoruz. 500 gün sıkıntı. Bakın bunu söyleyebilecek ikinci bir siyasi adam bulamazsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.