İsrail'den Aksa'ya gitme çağrısı!

GÜNDEM/GÜNCEL 22.05.2022 - 17:11, Güncelleme: 22.05.2022 - 17:11 2410+ kez okundu.
 

İsrail'den Aksa'ya gitme çağrısı!

Dışişleri Bakanı'nı Çavuşoğlu'nun ziyaretine günler kala Çavuşoğlu'nun hapishaneye gitmesine İsrail'in sıcak bakmadığını söyledi.
Gerginlik çıkabilir Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme süreci hız kesmeden ilerlerken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 25 Mayıs tarihinde işgal altındaki toprakları ziyaret edeceğini duyurmuştu. İngiliz Gazetesi The Times Çavuşoğlu'nun İsrail ziyareti ile ilgili iki ülke için diplomatik bir atılım olacak ancak Kudüs'ün eski şehrindeki hassas bölgeyi ziyaret etmek isteği Ankara ile İsrail arasında bazı gerginliklere yol açacak ifadesini kullandı.
Dışişleri Bakanı'nı Çavuşoğlu'nun ziyaretine günler kala Çavuşoğlu'nun hapishaneye gitmesine İsrail'in sıcak bakmadığını söyledi.

Gerginlik çıkabilir
Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme süreci hız kesmeden ilerlerken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 25 Mayıs tarihinde işgal altındaki toprakları ziyaret edeceğini duyurmuştu.
İngiliz Gazetesi The Times Çavuşoğlu'nun İsrail ziyareti ile ilgili iki ülke için diplomatik bir atılım olacak ancak Kudüs'ün eski şehrindeki hassas bölgeyi ziyaret etmek isteği Ankara ile İsrail arasında bazı gerginliklere yol açacak ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.