Zamdan indirim devam ediyor!

FİNANS/EKONOMİ 21.05.2022 - 14:35, Güncelleme: 21.05.2022 - 14:35 3200+ kez okundu.
 

Zamdan indirim devam ediyor!

Brent petroldeki küçük düşüşün ardından bugün benzinin litre fiyatına indirim yapıldı.
Brent petrol fiyatları ve dolar kuru artışlarıyla takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları da bu değişiminden etkilenerek artış gösteriyor. Benzin fiyatları bu hafta iki kez zamlanarak rekora doymadı. Benzin fiyatları bu geceden itibaren 1 lira 2 kuruş indirim gördü. Böylece benzin fiyatları 23 TL sınırına dayanmış oldu. Akaryakıt fiyatları için gelen indirimle birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise benzin fiyatı 22 lira 97 kuruşa düştü,fakat indirim hissedilmedi.
Brent petroldeki küçük düşüşün ardından bugün benzinin litre fiyatına indirim yapıldı.

Brent petrol fiyatları ve dolar kuru artışlarıyla takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları da bu değişiminden etkilenerek artış gösteriyor. Benzin fiyatları bu hafta iki kez zamlanarak rekora doymadı. Benzin fiyatları bu geceden itibaren 1 lira 2 kuruş indirim gördü. Böylece benzin fiyatları 23 TL sınırına dayanmış oldu.


Akaryakıt fiyatları için gelen indirimle birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise benzin fiyatı 22 lira 97 kuruşa düştü,fakat indirim hissedilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.