Gaziemir Halk Eğitim Merkezinden geri dönüşüm bahçesi

16.05.2022 - 09:34, Güncelleme: 16.05.2022 - 09:34 2185+ kez okundu.
 

Gaziemir Halk Eğitim Merkezinden geri dönüşüm bahçesi

İzmir Halk Eğitim Merkezleri'nin Gaziemir şubesi çalışma alanlarındaki bahçesini yeniledi. Bahçeyi yenilerken kullanılan materyalleri geri dönüşüm malzemeleri kullanarak yenileyen kursiyerler ve personeller çalışma ortamlarında artık daha keyifli vakit geçirdiklerini ve estetik açısından daha şık durduklarını belirtti.
Gaziemir Halk Eğitimi merkezi müdürü Murat ipek yenilemede kullanılan materyallerin geri dönüşüm malzemesi olduğunun altını çizerek; “Kursiyerlerimiz ve personellerimiz burada çok fazla  vakit geçiriyor. Buraya kendini geliştirmek için gelen de var, meslek edinmek isteyen de var, boş zamanını değerlendirmek için gelen de var. Sonuçta ne için olursa olsun burada vakit geçiren insanlar burayı sevmeli ve buraya ait hissetmeli diye düşündük.  Bu doğrultuda da bahçemizi yeniden dizayn etmekle başladık. Bahçemizi yenilerken tamamen geri dönüşüm malzemelerini kullandık. Hem ülkemizde öneminin yeni yeni anlaşıldığı geri dönüşüm konusuna da dikkat çekerken, hem de maliyetini düşük tuttuk. Halkımızı geri dönüşüme daha çok önem vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.    Yenilenen bahçe ise Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi  internet sitesinde şu ifadelerle duyuruldu; “Kurumumuza geri dönüşüm malzemeleri ile kursiyer ve personellerimizin birlikte hazırladıkları geri dönüşüm temalı bahçe kazandırdık. Daha güzel, daha keyifli bir ortamda vakit geçirdiklerini söyleyen her yaştaki kursiyerlerimiz fotoğraf çekimlerini de ihmal etmedi. Kısa zamanda tüm mekanlara yayılacağını düşündüğümüz projemiz geliştirilerek devam edecektir.” yaklaşık 1 yıldır göreve başlayan Kurrum Müdürü Murat ipek ile birlikte yeni binasına taşınan halk eğitimi merkezinde birçok alanda  açılan kurslar ile birlikte çok sayıda kursiyere ulaşıldı.  
İzmir Halk Eğitim Merkezleri'nin Gaziemir şubesi çalışma alanlarındaki bahçesini yeniledi. Bahçeyi yenilerken kullanılan materyalleri geri dönüşüm malzemeleri kullanarak yenileyen kursiyerler ve personeller çalışma ortamlarında artık daha keyifli vakit geçirdiklerini ve estetik açısından daha şık durduklarını belirtti.

Gaziemir Halk Eğitimi merkezi müdürü Murat ipek yenilemede kullanılan materyallerin geri dönüşüm malzemesi olduğunun altını çizerek;
“Kursiyerlerimiz ve personellerimiz burada çok fazla  vakit geçiriyor. Buraya kendini geliştirmek için gelen de var, meslek edinmek isteyen de var, boş zamanını değerlendirmek için gelen de var. Sonuçta ne için olursa olsun burada vakit geçiren insanlar burayı sevmeli ve buraya ait hissetmeli diye düşündük.  Bu doğrultuda da bahçemizi yeniden dizayn etmekle başladık. Bahçemizi yenilerken tamamen geri dönüşüm malzemelerini kullandık. Hem ülkemizde öneminin yeni yeni anlaşıldığı geri dönüşüm konusuna da dikkat çekerken, hem de maliyetini düşük tuttuk. Halkımızı geri dönüşüme daha çok önem vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

 


Yenilenen bahçe ise Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi  internet sitesinde şu ifadelerle duyuruldu;
“Kurumumuza geri dönüşüm malzemeleri ile kursiyer ve personellerimizin birlikte hazırladıkları geri dönüşüm temalı bahçe kazandırdık. Daha güzel, daha keyifli bir ortamda vakit geçirdiklerini söyleyen her yaştaki kursiyerlerimiz fotoğraf çekimlerini de ihmal etmedi. Kısa zamanda tüm mekanlara yayılacağını düşündüğümüz projemiz geliştirilerek devam edecektir.”
yaklaşık 1 yıldır göreve başlayan Kurrum Müdürü Murat ipek ile birlikte yeni binasına taşınan halk eğitimi merkezinde birçok alanda  açılan kurslar ile birlikte çok sayıda kursiyere ulaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.