Menemen Belediyesi'nden büyük ayıp!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2022 - 19:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1644+ kez okundu.
 

Menemen Belediyesi'nden büyük ayıp!

Menemen Belediyesi Veli Aksoy için Menemen halkına gönderdiği taziye mesajında büyük ayıp etti.
Menemen'e büyük hizmetleri olmuş üç dönem milletvekilliği yapmış ve dün vefat eden Veli Aksoy için taziye mesajı atan Menemen Belediyesi Başkan Vekili sayın Aydın Pehlivan mesajda asaleten halkın oyu ile seçilmiş ve hakkında tüm suçlamaların kaldırıldığı asıl başkan ve taziyesi yapılan Veli Aksoy'un oğlu Serdar Aksoy'un Belediye Başkanı sıfatına yer vermemiş.  Menemen halkından bir kişinin Veli Aksoy ve Belediyenin yayınladığı mesajla ilgili attığı sosyal medya gönderisinde: "Mevcut Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un babası, eski milletvekili Veli Aksoy rahmetli olmuştur. Allah rahmet eylesin ailenin başı sağolsun. Bu arada belediye sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlanmamasını ve vatandaşlara atılan taziye mesajında Belediye Başkanı Serdar Aksoy yazılmamasını #KINIYORUM.        Hani sağlığın ve ölümün siyaseti olmazdı..!" dedi.  
Menemen Belediyesi Veli Aksoy için Menemen halkına gönderdiği taziye mesajında büyük ayıp etti.

Menemen'e büyük hizmetleri olmuş üç dönem milletvekilliği yapmış ve dün vefat eden Veli Aksoy için taziye mesajı atan Menemen Belediyesi Başkan Vekili sayın Aydın Pehlivan mesajda asaleten halkın oyu ile seçilmiş ve hakkında tüm suçlamaların kaldırıldığı asıl başkan ve taziyesi yapılan Veli Aksoy'un oğlu Serdar Aksoy'un Belediye Başkanı sıfatına yer vermemiş. 



Menemen halkından bir kişinin Veli Aksoy ve Belediyenin yayınladığı mesajla ilgili attığı sosyal medya gönderisinde: "Mevcut Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un babası, eski milletvekili Veli Aksoy rahmetli olmuştur. Allah rahmet eylesin ailenin başı sağolsun. Bu arada belediye sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlanmamasını ve vatandaşlara atılan taziye mesajında Belediye Başkanı Serdar Aksoy yazılmamasını #KINIYORUM.       

Hani sağlığın ve ölümün siyaseti olmazdı..!" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.