CHP'de yöneticiysen, halk tarafından seviliyorsan kovulursun!

ENERJİ/MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2021 - 19:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1319+ kez okundu.
 

CHP'de yöneticiysen, halk tarafından seviliyorsan kovulursun!

CHP YDK'sı Bayraklı Eski Belediye Başkanı Karabağ'ı ve CHP Eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen'i ihraç etti.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Bayraklı Belediye eski Başkanı Hasan Karabağ’la ilgili verilen kesin ihraç istemini onadı. Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu bugün saat 11.00’da toplandı. Yapılan toplantıda geçtiğimiz hafta gerçekleşen YDK’da Kasım ayı gündemine bırakılan Bayraklı eski Belediye Başkanı Hasan Karabağ dosyası gündeme alındı.   İHRACA ONAY Karabağ’la ilgili İl Disiplin Kurulu’nun verdiği ihraç kararı, YDK tarafından oybirliği ile onandı.  Alınan karar sonrası görüşlerini aldığımız Karabağ, CHP'liliğin bir üyelikle sona erdirilemeyeceni dile getirerek, "Benim CHP'liliğimi YDK'mı engelleyecek" dedi. CHP Eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen, alınan kararla partisinden ihraç edildi. OLAY NEYDİ? Mehmet Sevigen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” açıklamalarıyla parti tüzüğünü ihlal ettiğini belirterek; “Disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Kemal Bey’in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı” demişti. Kaynak: Gerçek Haberci
CHP YDK'sı Bayraklı Eski Belediye Başkanı Karabağ'ı ve CHP Eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen'i ihraç etti.


CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Bayraklı Belediye eski Başkanı Hasan Karabağ’la ilgili verilen kesin ihraç istemini onadı.
Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu bugün saat 11.00’da toplandı. Yapılan toplantıda geçtiğimiz hafta gerçekleşen YDK’da Kasım ayı gündemine bırakılan Bayraklı eski Belediye Başkanı Hasan Karabağ dosyası gündeme alındı.

 

İHRACA ONAY

Karabağ’la ilgili İl Disiplin Kurulu’nun verdiği ihraç kararı, YDK tarafından oybirliği ile onandı. 
Alınan karar sonrası görüşlerini aldığımız Karabağ, CHP'liliğin bir üyelikle sona erdirilemeyeceni dile getirerek, "Benim CHP'liliğimi YDK'mı engelleyecek" dedi.




CHP Eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen, alınan kararla partisinden ihraç edildi.

OLAY NEYDİ?

Mehmet Sevigen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” açıklamalarıyla parti tüzüğünü ihlal ettiğini belirterek; “Disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Kemal Bey’in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı” demişti.

Kaynak: Gerçek Haberci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.