Öfkeli baba kızını bıçakladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2021 - 15:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1373+ kez okundu.
 

Öfkeli baba kızını bıçakladı

Aydın'da, baba ve kız arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada kan aktı. Öfkeli baba, kızını omzundan bıçakladı.
Aydın'ın Efeler ilçesi Ovaeymir Mahallesi Poligon Caddesi'nde meydana gelen olayda bir baba kızını bıçakladı. Edinilen bilgiye göre, baba S.A ile kızı S.A, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında eline bıçak alan öfkeli baba, kızını omzundan bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin ardından yaralı S.A.'yı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kızını bıçaklayan öfkeli baba S.A. ise, polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın'da, baba ve kız arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada kan aktı. Öfkeli baba, kızını omzundan bıçakladı.

Aydın'ın Efeler ilçesi Ovaeymir Mahallesi Poligon Caddesi'nde meydana gelen olayda bir baba kızını bıçakladı. Edinilen bilgiye göre, baba S.A ile kızı S.A, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında eline bıçak alan öfkeli baba, kızını omzundan bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin ardından yaralı S.A.'yı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.
Hastanede tedavi altına alınan S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kızını bıçaklayan öfkeli baba S.A. ise, polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.