Türk Aslanı Kangal,İzmir'deki cezaevlerini koruyacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2021 - 10:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1639+ kez okundu.
 

Türk Aslanı Kangal,İzmir'deki cezaevlerini koruyacak

Sivas’ın dünyaca ünlü ‘Anadolu Aslanı’ olarak bilinen Kangal Köpekleri İzmir’deki cezaevlerinde bekçilik görevine hazırlanıyor.
Daha önceleri Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyette görev alan, bulunduğu dar ve geniş alanları koruyabilme özelliğine sahip olan Kangal köpekleri şimdide İzmir'de ki cezaevlerini koruyacak. 2 kilometreye kadar koku alma ve 25 kilometreye kadarda görme yetenekleriyle düşmana göz açtırmayan Kangallar, yeni görevlerine günler sayıyor. Dünyanın en iyi koruma köpeği olarak bilinen Kangal'lar önümüzdeki günlerde İzmir'e yola çıkacak. Parti parti gönderilmesi planlanan Kangallar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzman ellerde eğitilerek cezaevlerinin korunmasında bekçi köpeği olarak görev alacak.
Sivas’ın dünyaca ünlü ‘Anadolu Aslanı’ olarak bilinen Kangal Köpekleri İzmir’deki cezaevlerinde bekçilik görevine hazırlanıyor.

Daha önceleri Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyette görev alan, bulunduğu dar ve geniş alanları koruyabilme özelliğine sahip olan Kangal köpekleri şimdide İzmir'de ki cezaevlerini koruyacak. 2 kilometreye kadar koku alma ve 25 kilometreye kadarda görme yetenekleriyle düşmana göz açtırmayan Kangallar, yeni görevlerine günler sayıyor.



Dünyanın en iyi koruma köpeği olarak bilinen Kangal'lar önümüzdeki günlerde İzmir'e yola çıkacak. Parti parti gönderilmesi planlanan Kangallar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzman ellerde eğitilerek cezaevlerinin korunmasında bekçi köpeği olarak görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.