Başsavcılık CHP’li Engin Altay hakkında soruşturma başlattı

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2021 - 17:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1989+ kez okundu.
 

Başsavcılık CHP’li Engin Altay hakkında soruşturma başlattı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında soruşturma başlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında kendisine yönelik söylediği sözler nedeniyle CHP'li Altay hakkında ‘tehdit' suçundan suç duyurusunda bulunmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sunulan dilekçeyi inceleyerek Altay hakkında soruşturma başlattı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “27. Dönem Milletvekili Engin Altay'ın 20.04.2021 tarihinde katılmış olduğu televizyon programında sarf etmiş olduğu ‘Menderes de bir dönem bu dinci odaklara pek yüz vermişti, taviz vermişti. Ve onlar o kadar ileri gitmişti ki Menderes'ten aldıkları güç ve yüzle. Menderes sonra ne yapmak zorunda kaldı?
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında soruşturma başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında kendisine yönelik söylediği sözler nedeniyle CHP'li Altay hakkında ‘tehdit' suçundan suç duyurusunda bulunmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sunulan dilekçeyi inceleyerek Altay hakkında soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “27. Dönem Milletvekili Engin Altay'ın 20.04.2021 tarihinde katılmış olduğu televizyon programında sarf etmiş olduğu ‘Menderes de bir dönem bu dinci odaklara pek yüz vermişti, taviz vermişti. Ve onlar o kadar ileri gitmişti ki Menderes'ten aldıkları güç ve yüzle. Menderes sonra ne yapmak zorunda kaldı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.