MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI.

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2021 - 00:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1851+ kez okundu.
 

MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI.

MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI. 2009 yılında seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin düşmesi/ düşürülmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile birlikte Şehit olan Muhsin YAZICIOĞLU çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı .
MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI. 2009 yılında seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin düşmesi/ düşürülmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile birlikte Şehit olan Muhsin YAZICIOĞLU çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı . Yazıcıoğlu'nun İzmir'deki son il başkanı ve AKSAÇLILAR kurucu genel başkanı Ahmet BEREKET başkanlığında gerçekleşen anma etkinlikleriyle ilgili bilgi aldığımız BEREKET yaptığı açıklamada: " 2009 yılından bu yana her sene olduğu gibi bu senede 23 -27 Mart 2021 tarihleri arasında TV programı ile başladığımız anma etkinliklerine çeşitli ilçelerimizde yaptığımız lokma, helva dökümlerinden sonra 27 Mart 2021 tarihinde Şehit liderimiz ve tüm Şehitlerimiz için okunan Hatimlerin, Yasinlerin ve çeşitli duaları tarihi Konak camisinde düzenlediğimiz mevlit programı  ile duasını yaparak tamamladık.  Etkinliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm İzmirli hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza, etkinliklerin yapılması hususunda her türlü kolaylığı sağlayan başta İzmir Valimiz olmak üzere Konak kaymakamımıza, Konak ilçe müftümüze teşekkür ediyor bu vesileyle de bir kere daha başta Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve beraberinde Şehit olan dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet efendimize komşu olsunlar" dedi.
MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI. 2009 yılında seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin düşmesi/ düşürülmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile birlikte Şehit olan Muhsin YAZICIOĞLU çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı .

MUHSİN YAZICIOĞLU İZMİR,DE ANILDI.

2009 yılında seçim çalışmaları esnasında içinde bulunduğu helikopterin düşmesi/ düşürülmesi neticesinde beraberindeki arkadaşları ile birlikte Şehit olan Muhsin YAZICIOĞLU çeşitli etkinlikler ile İzmir'de anıldı .

Yazıcıoğlu'nun İzmir'deki son il başkanı ve AKSAÇLILAR kurucu genel başkanı Ahmet BEREKET başkanlığında gerçekleşen anma etkinlikleriyle ilgili bilgi aldığımız BEREKET yaptığı açıklamada:
" 2009 yılından bu yana her sene olduğu gibi bu senede 23 -27 Mart 2021 tarihleri arasında TV programı ile başladığımız anma etkinliklerine çeşitli ilçelerimizde yaptığımız lokma, helva dökümlerinden sonra 27 Mart 2021 tarihinde Şehit liderimiz ve tüm Şehitlerimiz için okunan Hatimlerin, Yasinlerin
ve çeşitli duaları tarihi Konak camisinde düzenlediğimiz mevlit programı  ile duasını yaparak tamamladık. 

Etkinliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm İzmirli hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza, etkinliklerin yapılması hususunda her türlü kolaylığı sağlayan başta İzmir Valimiz olmak üzere Konak kaymakamımıza, Konak ilçe müftümüze teşekkür ediyor bu vesileyle de bir kere daha başta Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve beraberinde Şehit olan dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet efendimize komşu olsunlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.