Ünlü Şarkıcı Hatice: Sensiz de Yaşanıyor hayranların beğenisine sundu

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2021 - 12:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1906+ kez okundu.
 

Ünlü Şarkıcı Hatice: Sensiz de Yaşanıyor hayranların beğenisine sundu

Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da önemli işler başaran Hatice, yeni teklisinde söz ve müziği kendisine ait olan ‘‘Sensiz de Yaşanıyor’u hayranlarının beğenisine sundu. Ayrılık hikayesinin anlatıldığı duygusal şarkının, sözleri ve müziği Hatice’nin yorumuyla önümüzdeki günlerde müzik listelerine damga vurması bekleniyor. Büyük bir emek sonucunda ortaya çıkan ‘Sensiz de yaşanıyor’un diğer parçaları gibi ‘hit’ olacağına inandığını söyleyen Şarkıcı Hatice, “Hayatımda ki insanla kısa bir ayrılık yaşadığımda, düşüncem ve kalbimden bu sözler döküleverdi sonra bunu müziğe döktüm.” 20 yıldır müzik hayatında olan şarkıcı , pop müzik ile devam edeceğini ve çizgisini bozmayacağınıda açıkladı.

Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra yorumculuğuyla da önemli işler başaran Hatice, yeni teklisinde söz ve müziği kendisine ait olan ‘‘Sensiz de Yaşanıyor’u hayranlarının beğenisine sundu.

Ayrılık hikayesinin anlatıldığı duygusal şarkının, sözleri ve müziği Hatice’nin yorumuyla önümüzdeki günlerde müzik listelerine damga vurması bekleniyor.

Büyük bir emek sonucunda ortaya çıkan ‘Sensiz de yaşanıyor’un diğer parçaları gibi ‘hit’ olacağına inandığını söyleyen Şarkıcı Hatice, “Hayatımda ki insanla kısa bir ayrılık yaşadığımda, düşüncem ve kalbimden bu sözler döküleverdi sonra bunu müziğe döktüm.”

20 yıldır müzik hayatında olan şarkıcı , pop müzik ile devam edeceğini ve çizgisini bozmayacağınıda açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.