Habergündemim yazarlarına virüs teşhisi

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 19:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2198+ kez okundu.
 

Habergündemim yazarlarına virüs teşhisi

Habergündemim yazarları o kadar dikkatli olsalar da virüse yakalandılar
Habergündemim.com yazarlarından ilk olarak Kurâna hizmet Derneği başkanı ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanlığını yürüyen yazar Bünyamin Ertekin virüse yakalanmıştı. Bünyamin Ertekin beyin karantina sı bitip sağlığına kavuşmasının ardından Egitimci yazar Eyüphan Kaya'nın test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurup dua istemişti. Bu günde Egitimci yazar ve Habergündemim.com yazarları sorumlusu Bülent Ertekin sağlık sorunları sebebi ile yaptırmış olduğu testin pozitif çıktığını bildirdi Kurallara itina ile uyduğu halde pandemi ye yakalandığı nı bildiren Ertekin tüm okurlarından Dua istedi. Habergündemim Ailesi olarak tüm hastalarımıza tekrar acil şifalar dileriz. Habergündemim.
Habergündemim yazarları o kadar dikkatli olsalar da virüse yakalandılar

Habergündemim.com yazarlarından ilk olarak Kurâna hizmet Derneği başkanı ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanlığını yürüyen yazar Bünyamin Ertekin virüse yakalanmıştı.
Bünyamin Ertekin beyin karantina sı bitip sağlığına kavuşmasının ardından Egitimci yazar Eyüphan Kaya'nın test sonucunun pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurup dua istemişti.
Bu günde Egitimci yazar ve Habergündemim.com yazarları sorumlusu Bülent Ertekin sağlık sorunları sebebi ile yaptırmış olduğu testin pozitif çıktığını bildirdi
Kurallara itina ile uyduğu halde pandemi ye yakalandığı nı bildiren Ertekin tüm okurlarından Dua istedi.
Habergündemim Ailesi olarak tüm hastalarımıza tekrar acil şifalar dileriz.
Habergündemim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.