İlter Etike'den Lal Denizli'ye sert sözler

EGE HABERLERİ 26.03.2024 - 01:44, Güncelleme: 26.03.2024 - 01:44 4836+ kez okundu.
 

İlter Etike'den Lal Denizli'ye sert sözler

CHP Çeşme adayı Lal Denizli'nin Çeşme'de 'sosyal konut' çıkışına sert sözlerle yanıt veren Önceki dönem AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, "Bebek'te rakı balık yapan modellerin, Çeşme'nin sosyal konut ihtiyacına karşı olması bizi şaşırtmıyor" dedi.
Önceki dönem AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli'nin, 'sosyal konut' çıkışına yanıt verdi. Denizli'nin, rakibi olan Cumhur İttifakı Çeşme adayı Esat Tanık'ın vaatleri arasında yer alan '5 bin sosyal konut' projesine yönelik yaptığı 'depremzedelere saygısızlık' değerlendirmesinin ardından açıklama yapan Etike, Başkan adayı Denizli'ye sert sözlerle yanıt verdi. Etike, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "ALNINI KARIŞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR" "Sabah boğazda brunch yapıp öğlen Nişantaşı, Cihangir'de takılıp akşam Arnavutköy'de Bebek'te rakı balık yapan modellerin, Çeşme'nin sosyal konut ihtiyacına karşı olması bizi şaşırtmıyor...Depremzede vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapacaksan senin alnını karışlamak boynumuzun borcudur...2023 Genel Seçimleri'nde deprem bölgesi oylarına baktığında; bu aziz millet kendilerine samimi şekilde kimin nasıl hizmet ettiğini verdiği oylarla tescillemiştir. Hatay'da sahneden aşağıya attıkları Lütfü Savaş gibi Çeşme de, bu sosyal belediyecilik anlayışından uzak, istemezükçü ithal Cihangir, Nişantaşı, Bebek çetesini Çeşme siyaset sahnesinden aşağıya atacak. Çeşme TOKİ için zamanında 'yapılmayacak inanmayın' diye insanların başvurularını geri çektiren de bu ithal Cihangirli başkan adayının yol arkadaşlarıydı. O günden bugüne 10 sene geçti ama maalesef zihniyet değişmedi. Çeşme'de sosyal konut ihtiyaçtır. Çeşme'de ikamet eden, ev sahibi olmayan kişiler için ve burada memuriyet görevini yapan kişiler için elzemdir. Bunu da yapacak irade, kudret hem devletimizde hem de adayımız Esat başkanda vardır kimse endişe etmesin. Esas başkan, Esat başkan haftaya mesaiye başlıyor."
CHP Çeşme adayı Lal Denizli'nin Çeşme'de 'sosyal konut' çıkışına sert sözlerle yanıt veren Önceki dönem AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, "Bebek'te rakı balık yapan modellerin, Çeşme'nin sosyal konut ihtiyacına karşı olması bizi şaşırtmıyor" dedi.

Önceki dönem AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli'nin, 'sosyal konut' çıkışına yanıt verdi.

Denizli'nin, rakibi olan Cumhur İttifakı Çeşme adayı Esat Tanık'ın vaatleri arasında yer alan '5 bin sosyal konut' projesine yönelik yaptığı 'depremzedelere saygısızlık' değerlendirmesinin ardından açıklama yapan Etike, Başkan adayı Denizli'ye sert sözlerle yanıt verdi. Etike, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"ALNINI KARIŞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

"Sabah boğazda brunch yapıp öğlen Nişantaşı, Cihangir'de takılıp akşam Arnavutköy'de Bebek'te rakı balık yapan modellerin, Çeşme'nin sosyal konut ihtiyacına karşı olması bizi şaşırtmıyor...Depremzede vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapacaksan senin alnını karışlamak boynumuzun borcudur...2023 Genel Seçimleri'nde deprem bölgesi oylarına baktığında; bu aziz millet kendilerine samimi şekilde kimin nasıl hizmet ettiğini verdiği oylarla tescillemiştir. Hatay'da sahneden aşağıya attıkları Lütfü Savaş gibi Çeşme de, bu sosyal belediyecilik anlayışından uzak, istemezükçü ithal Cihangir, Nişantaşı, Bebek çetesini Çeşme siyaset sahnesinden aşağıya atacak. Çeşme TOKİ için zamanında 'yapılmayacak inanmayın' diye insanların başvurularını geri çektiren de bu ithal Cihangirli başkan adayının yol arkadaşlarıydı. O günden bugüne 10 sene geçti ama maalesef zihniyet değişmedi. Çeşme'de sosyal konut ihtiyaçtır. Çeşme'de ikamet eden, ev sahibi olmayan kişiler için ve burada memuriyet görevini yapan kişiler için elzemdir. Bunu da yapacak irade, kudret hem devletimizde hem de adayımız Esat başkanda vardır kimse endişe etmesin. Esas başkan, Esat başkan haftaya mesaiye başlıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.