Helil Kınay Özgür Özel’i Karabağlar’da karşıladı

EGE HABERLERİ 23.03.2024 - 18:29, Güncelleme: 23.03.2024 - 18:29 3371+ kez okundu.
 

Helil Kınay Özgür Özel’i Karabağlar’da karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Esenyalı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak başladı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, sayısı artırılacak semt merkezleri hakkında bilgi verdi.   Esenyalı esnaf ziyaretinin ardından Esenyalı’da halk buluşmasına katılan Kınay, “Beraber önümüzdeki 5 yılda kadınların ve gençlerin önünü açacağımız, sosyal belediyeciliği büyüteceğimiz ama en çok da Türkiye Cumhuriyeti’nde Atatürk’ün devrimleriyle beraber, Atatürk’ün çocukları olarak onun yolunda aslında yıllardır yürüdüğümüz yolu değiştirmek isteyenlere karşı bizler kendi kentlerimizi savunarak tıpkı kurtuluş mücadelesi gibi bu ülkeyi 22 yılda yoksullaştıran, yoksunlaştıran, kadınların ve gençlerin önünü kapatan, vergilerimizi, emeklerimizi ve tüm haklarımızı yandaşlara aktaran anlayışa karşı bizler İzmir’den çok büyük bir ders vereceğiz” dedi.   Esenyalı’daki halk buluşmasının ardından Kınay, Coşkun Kale Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, herkesin söz sahibi olduğu komisyonlarla birlikte Karabağlar’da ortak yönetim anlayışı benimsenmiş bir belediyecilik göstereceklerinin altını çizdi.   Özgür Özel ile birlikte vatandaşlarla buluştu Coşkun Kale Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinde Karabağlar’daki vatandaşlarla buluşmasında eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın ve Ednan Arslan ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu buluşma renkli anlara sahne oldu.   İftarı Yaşar Kemal Mahallesi’nde yaptı Özgür Özel ile gerçekleşen buluşmanın ardından Kınay, iftar yemeği öncesi Yunus Emre Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sonrasında iftar için Yaşar Kemal Mahallesi’nde Korkut Ailesi’nin sofrasına konuk oldu. Güler yüzleri ve misafirperverlikleri için aileye teşekkür eden Kınay, iftar sonrasında Uzundere Mahallesi’nde Mihyaz Ailesi’nin evini ziyaret etti. Aile ile sohbet eden Kınay, “Belediyenin zorunlu hizmetlerini çok daha iyi yapacağız, ancak bu kadar işsizlik ve yoksulluk varken sosyal belediyeciliğe daha çok önem vereceğiz. Ben altyapı, çöp ve ulaşım projelerinde yıllarca çalışmış, sahadaki işi de yönetimini de iyi bilen birisiyim. Bu nedenle sahanın doğrusunu da yanlışını da, işin yapılıp yapılmayacağını da iyi bilirim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Esenyalı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak başladı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, sayısı artırılacak semt merkezleri hakkında bilgi verdi.

 

Esenyalı esnaf ziyaretinin ardından Esenyalı’da halk buluşmasına katılan Kınay, “Beraber önümüzdeki 5 yılda kadınların ve gençlerin önünü açacağımız, sosyal belediyeciliği büyüteceğimiz ama en çok da Türkiye Cumhuriyeti’nde Atatürk’ün devrimleriyle beraber, Atatürk’ün çocukları olarak onun yolunda aslında yıllardır yürüdüğümüz yolu değiştirmek isteyenlere karşı bizler kendi kentlerimizi savunarak tıpkı kurtuluş mücadelesi gibi bu ülkeyi 22 yılda yoksullaştıran, yoksunlaştıran, kadınların ve gençlerin önünü kapatan, vergilerimizi, emeklerimizi ve tüm haklarımızı yandaşlara aktaran anlayışa karşı bizler İzmir’den çok büyük bir ders vereceğiz” dedi.

 

Esenyalı’daki halk buluşmasının ardından Kınay, Coşkun Kale Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, herkesin söz sahibi olduğu komisyonlarla birlikte Karabağlar’da ortak yönetim anlayışı benimsenmiş bir belediyecilik göstereceklerinin altını çizdi.

 

Özgür Özel ile birlikte vatandaşlarla buluştu

Coşkun Kale Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinde Karabağlar’daki vatandaşlarla buluşmasında eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın ve Ednan Arslan ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu buluşma renkli anlara sahne oldu.

 

İftarı Yaşar Kemal Mahallesi’nde yaptı

Özgür Özel ile gerçekleşen buluşmanın ardından Kınay, iftar yemeği öncesi Yunus Emre Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sonrasında iftar için Yaşar Kemal Mahallesi’nde Korkut Ailesi’nin sofrasına konuk oldu. Güler yüzleri ve misafirperverlikleri için aileye teşekkür eden Kınay, iftar sonrasında Uzundere Mahallesi’nde Mihyaz Ailesi’nin evini ziyaret etti. Aile ile sohbet eden Kınay, “Belediyenin zorunlu hizmetlerini çok daha iyi yapacağız, ancak bu kadar işsizlik ve yoksulluk varken sosyal belediyeciliğe daha çok önem vereceğiz. Ben altyapı, çöp ve ulaşım projelerinde yıllarca çalışmış, sahadaki işi de yönetimini de iyi bilen birisiyim. Bu nedenle sahanın doğrusunu da yanlışını da, işin yapılıp yapılmayacağını da iyi bilirim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.