Habergündemim'in Çiğli anketinde CHP adayı Erdal Mansuroğulları fark attı!

SİYASET/POLİTİKA 25.12.2023 - 11:17, Güncelleme: 29.12.2023 - 18:05 4354+ kez okundu.
 

Habergündemim'in Çiğli anketinde CHP adayı Erdal Mansuroğulları fark attı!

Habergundemim.com, İzmir'in tüm ilçelerinde anket çalışmaları ile İzmir'in nabzını tutmaya devam ediyor.
Habergundemim.com, İzmir'in Çiğli ilçesinde yaptığı ankete 36 bin 99 kişi katılım sağladı. Tek İP üzerinden bir kez oy kullanılan ankette; Erdal Mansuroğulları , 9 bin 758 kişi den oy aldı. Muhafazakar kesimin büyük bir teveccüh gösterdiği gözlemlenen Mansuroğlulları, böylece Çiğli’de her kesimden oy olabileceğini de göstermiş oldu. Habergündemim sokağa da indi ve vatandaşa sordu: Ciglide yapılan anket sonuçlarını ilçede yaşayan ve oy kullanacak seçmene de sorduk, oldukça ilginç yanıtlar aldık... İşte o detaylar... "Daha önce bir kez dahi CHP'ye oy vermedim, fakat bu yerel seçimlerde Çiğli olarak bakmak lazım. Erdal Bey, genç ve bizden biri sokakta her an bir yerlerden çıkar görebilirsiniz yani vatandaş da ondan dolayı oyu ona vermiştir." "Çiğli artık kaybetmek istemiyor, seçim olarak değil ilçe olarak kaybetmek istemiyor. Erdal'ı her kesim kendine yakın görüyor, demek ki..." "Bir yağmur yağdı Çiğli iptal oldu. Çiğli halkı seçimde ilçeyi hayal ettigi yere getirebilecek adaya oy vermek istiyor." "Odun koysak odun kazanır mantığı değil hizmet edeceğine inandıkları için herkesten oy almış olabilir. CHP'li bir adayın her kesimden bu kadar oy almış olması bizi de şaşırtmadı değil..." "Yerel seçimlerde parti ikinci planda kalır, şahıslar ön planda olur... Türkiye siyasetinde bu her zaman böyle olmuştur... Önemli olan mensubu olduğu partisi değil, her kesime eşit hizmet götürebileceğine inanılan bir isim olmasıdır."
Habergundemim.com, İzmir'in tüm ilçelerinde anket çalışmaları ile İzmir'in nabzını tutmaya devam ediyor.

Habergundemim.com, İzmir'in Çiğli ilçesinde yaptığı ankete 36 bin 99 kişi katılım sağladı.
Tek İP üzerinden bir kez oy kullanılan ankette; Erdal Mansuroğulları , 9 bin 758 kişi den oy aldı.
Muhafazakar kesimin büyük bir teveccüh gösterdiği gözlemlenen Mansuroğlulları, böylece Çiğli’de her kesimden oy olabileceğini de göstermiş oldu.

Habergündemim sokağa da indi ve vatandaşa sordu:
Ciglide yapılan anket sonuçlarını ilçede yaşayan ve oy kullanacak seçmene de sorduk, oldukça ilginç yanıtlar aldık... İşte o detaylar...

"Daha önce bir kez dahi CHP'ye oy vermedim, fakat bu yerel seçimlerde Çiğli olarak bakmak lazım. Erdal Bey, genç ve bizden biri sokakta her an bir yerlerden çıkar görebilirsiniz yani vatandaş da ondan dolayı oyu ona vermiştir."


"Çiğli artık kaybetmek istemiyor, seçim olarak değil ilçe olarak kaybetmek istemiyor. Erdal'ı her kesim kendine yakın görüyor, demek ki..."


"Bir yağmur yağdı Çiğli iptal oldu. Çiğli halkı seçimde ilçeyi hayal ettigi yere getirebilecek adaya oy vermek istiyor."


"Odun koysak odun kazanır mantığı değil hizmet edeceğine inandıkları için herkesten oy almış olabilir. CHP'li bir adayın her kesimden bu kadar oy almış olması bizi de şaşırtmadı değil..."

"Yerel seçimlerde parti ikinci planda kalır, şahıslar ön planda olur... Türkiye siyasetinde bu her zaman böyle olmuştur... Önemli olan mensubu olduğu partisi değil, her kesime eşit hizmet götürebileceğine inanılan bir isim olmasıdır."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.