Habergündemim imtiyaz sahibi AbdülVahit KOÇ bayram mesajı yayınladı.

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2019 - 15:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2097+ kez okundu.
 

Habergündemim imtiyaz sahibi AbdülVahit KOÇ bayram mesajı yayınladı.

Habergündemim.com ve yeni nesil habercilik medya grubu sahibi Abdülvahit Koç 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.
Habergündemim.com ve yeni nesil habercilik medya grubu sahibi Abdülvahit Koç Basın Bayramı mesajında basının önemi ne vurgu yaptı  Mesajında ; Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur  Gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsuru olan basının görevini tarafsız ve objektif bir şekilde yürüttüğünde bir toplumun gelişimine, kalkınmasına, aydınlanmasına ve kurtuluşuna yol açmaktadır.  İletişim ve düşünce özgürlüğünün bir ülkenin demokrasisine ve dolaylı olarak ekonomisine, kalkınmasına ve huzuruna ne kadar katkı sağladığı inkar edilemez bir gerçektir.  Bu duygu ve düşüncelerle Ege'den yükselen % 100 yerli % 100 milli olan internet haber sitemiz Habergündemim yönetimi adına, Başta Ortağım dünya ve ahiret eşim Haticeylem Koç olmak üzere, gazetemizin bölge temsilcileri Murat Marap, Muhammed Mustafa Özdemir in, muhteşem yazar kadromuzu oluşturan Bülent Ertekin abimin ve tüm yazarlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum  Yine Bu vesile ile   Ülkesi ve Milleti için Milli ve manevi  değerlerimize sahip çıkan  doğru ve objektif habercilik yapan  kıymetli Meslektaşlarımızın da Bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim..dedi
Habergündemim.com ve yeni nesil habercilik medya grubu sahibi Abdülvahit Koç 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

Habergündemim.com ve yeni nesil habercilik medya grubu sahibi Abdülvahit Koç Basın Bayramı mesajında basının önemi ne vurgu yaptı 

Mesajında ;


Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur
 Gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsuru olan basının görevini tarafsız ve objektif bir şekilde yürüttüğünde bir toplumun gelişimine, kalkınmasına, aydınlanmasına ve kurtuluşuna yol açmaktadır.
 İletişim ve düşünce özgürlüğünün bir ülkenin demokrasisine ve dolaylı olarak ekonomisine, kalkınmasına ve huzuruna ne kadar katkı sağladığı inkar edilemez bir gerçektir.
 Bu duygu ve düşüncelerle Ege'den yükselen % 100 yerli % 100 milli olan internet haber sitemiz Habergündemim yönetimi adına, Başta Ortağım dünya ve ahiret eşim Haticeylem Koç olmak üzere, gazetemizin bölge temsilcileri Murat Marap, Muhammed Mustafa Özdemir in, muhteşem yazar kadromuzu oluşturan Bülent Ertekin abimin ve tüm yazarlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum 
Yine Bu vesile ile  
Ülkesi ve Milleti için Milli ve manevi 
değerlerimize sahip çıkan 
doğru ve objektif habercilik yapan 
kıymetli Meslektaşlarımızın da Bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim..dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.