Salda Gölü'nde facia: Tatilci baba-oğul boğularak can verdi!

ASAYİŞ/OLAY (HM) - Haber Merkezi | 16.06.2025 - 08:59, Güncelleme: 16.06.2025 - 08:59 365 kez okundu.
 

Salda Gölü'nde facia: Tatilci baba-oğul boğularak can verdi!

Salda Gölü'nde Faciaya Yolculuk: Tatil İçin Geldiler, Baba ve Oğul Boğularak Hayatını Kaybetti!
Burdur'un Yeşilova ilçesinde tatil yapan Ankara’lı ailenin Salda Gölü’nde yüzdüğü sırada yaşanan trajedi, baba ve oğlun yaşamına mal oldu. Ankara'dan Geldiler, Tatilde Can Verdiler Ankara’dan tatil amacıyla Burdur’un Yeşilova ilçesine gelen Ayvalık ailesi, Salda Gölü’nde serinlemek isterken büyük bir faciayla karşılaştı. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Ayvalık (40), oğlu Berat Kaan Ayvalık (12) ve kızı B.A. (17) ile birlikte saat 17.45 sıralarında Salda Gölü Tabiat Parkı Orman Plajı bölgesinde göle girdi. Boğulma Tehlikesi Geçirdiler Kısa süre sonra gölde çırpınmaya başlayan baba, oğlu ve kızları boğulma tehlikesi geçirdi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, kızları B.A.’yı sudan çıkarmayı başardı. Ancak Hüseyin Ayvalık ve oğlu Berat Kaan Ayvalık suda kayboldu. Ekipler Seferber Oldu İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri gölde arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan aramada, baba ve oğluna kıyıdan yaklaşık 20 metre uzaklıkta ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan baba ve oğlunun, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cenazeler Morgda Hüseyin Ayvalık ve oğlu Berat Kaan Ayvalık’ın cenazeleri, otopsi için Yeşilova Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Salda Gölü'nde Faciaya Yolculuk: Tatil İçin Geldiler, Baba ve Oğul Boğularak Hayatını Kaybetti!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde tatil yapan Ankara’lı ailenin Salda Gölü’nde yüzdüğü sırada yaşanan trajedi, baba ve oğlun yaşamına mal oldu.

Ankara'dan Geldiler, Tatilde Can Verdiler

Ankara’dan tatil amacıyla Burdur’un Yeşilova ilçesine gelen Ayvalık ailesi, Salda Gölü’nde serinlemek isterken büyük bir faciayla karşılaştı. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Ayvalık (40), oğlu Berat Kaan Ayvalık (12) ve kızı B.A. (17) ile birlikte saat 17.45 sıralarında Salda Gölü Tabiat Parkı Orman Plajı bölgesinde göle girdi.

Boğulma Tehlikesi Geçirdiler

Kısa süre sonra gölde çırpınmaya başlayan baba, oğlu ve kızları boğulma tehlikesi geçirdi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, kızları B.A.’yı sudan çıkarmayı başardı. Ancak Hüseyin Ayvalık ve oğlu Berat Kaan Ayvalık suda kayboldu.

Ekipler Seferber Oldu

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri gölde arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan aramada, baba ve oğluna kıyıdan yaklaşık 20 metre uzaklıkta ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan baba ve oğlunun, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Cenazeler Morgda

Hüseyin Ayvalık ve oğlu Berat Kaan Ayvalık’ın cenazeleri, otopsi için Yeşilova Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.