Menderes’te katılımcı belediyecilik örneği
Menderes’te katılımcı belediyecilik örneği
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, STK temsilcileriyle bir araya gelerek hem yapılan çalışmaları anlattı hem de yeni projelerin müjdesini verdi.
Menderes'te STK buluşması
Menderes Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ve başkan yardımcıları katıldı.
STK temsilcilerinin talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Çiçek, bugüne kadar hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda, ilerleyen süreçte uygulanması planlanan projeler de paylaşıldı.
STK masası kuruluyor
Başkan Çiçek, toplantıda Menderes Belediyesi bünyesinde STK Masası kurulacağını duyurdu. Bu birim, sivil toplum kuruluşları ile belediye arasında doğrudan iletişim sağlayarak projelerin daha hızlı hayata geçirilmesini hedefleyecek.
"Menderes'i birlikte büyüteceğiz"
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan İlkay Çiçek, şunları söyledi:
"Menderes'te daima yüzümüz ileriye dönük. Menderes'in geleceğini tasarlamak adına her kesimden görüş alıyor, katılımcı bir belediye anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu toplantıda STK'larımızı dinledik, ihtiyaçları not ettik ve projelerimizi anlattık. Bundan sonra da Menderes'i hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz."
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.