Konak Belediyesi’nden aşure buluşması

EGE HABERLERİ 14.07.2025 - 08:53, Güncelleme: 14.07.2025 - 08:53 221 kez okundu.
 

Konak Belediyesi’nden aşure buluşması

Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı etkinlik, 17 Temmuz’da Güzelyalı’da devam edecek.
Konak Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure etkinlikleriyle ilçede dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmeye devam ediyor. Bu haftaki buluşma Gültepe Cemevi’nde gerçekleşti. Vatandaşlar, Cemevi’nde kaynayan aşure kazanı etrafında bir araya gelerek ortak sofrada lokmalarını paylaştı. “Birlik ve Bereketin Kazanı Kaynadı” Etkinlikte konuşan belediye yetkilileri, paylaşmanın ve birlikte olmanın önemine vurgu yaptı. Konak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Aşure kazanımız bugün Gültepe Cemevi’nde kaynadı. Canlarla bir araya geldik, lokmamızı paylaştık. Birlik, bolluk ve bereketin daim olmasını diledik.” Sıradaki Durak: Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı Konak Belediyesi, aşure etkinliklerini ilçenin farklı noktalarında sürdürecek. Bir sonraki buluşma, 17 Temmuz Perşembe günü Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen bu etkinlik, tüm yurttaşlara açık olacak. Belediye yetkilileri, Konak’ta yaşayan herkesi aşure etkinliklerine katılmaya davet ederek, “Paylaştıkça çoğalan bereketi hep birlikte yaşayalım” çağrısında bulundu.
Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı etkinlik, 17 Temmuz’da Güzelyalı’da devam edecek.

Konak Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure etkinlikleriyle ilçede dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmeye devam ediyor. Bu haftaki buluşma Gültepe Cemevi’nde gerçekleşti. Vatandaşlar, Cemevi’nde kaynayan aşure kazanı etrafında bir araya gelerek ortak sofrada lokmalarını paylaştı.

“Birlik ve Bereketin Kazanı Kaynadı”

Etkinlikte konuşan belediye yetkilileri, paylaşmanın ve birlikte olmanın önemine vurgu yaptı. Konak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Aşure kazanımız bugün Gültepe Cemevi’nde kaynadı. Canlarla bir araya geldik, lokmamızı paylaştık. Birlik, bolluk ve bereketin daim olmasını diledik.”

Sıradaki Durak: Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı

Konak Belediyesi, aşure etkinliklerini ilçenin farklı noktalarında sürdürecek. Bir sonraki buluşma, 17 Temmuz Perşembe günü Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen bu etkinlik, tüm yurttaşlara açık olacak.

Belediye yetkilileri, Konak’ta yaşayan herkesi aşure etkinliklerine katılmaya davet ederek, “Paylaştıkça çoğalan bereketi hep birlikte yaşayalım” çağrısında bulundu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.