Karabağlar’da Gezici Kütüphane çocuklarla buluşuyor
Karabağlar’da Gezici Kütüphane çocuklarla buluşuyor
Karabağlar Belediyesi ve İnci Vakfı iş birliğiyle yürütülen Gezici Kütüphane projesi, 22 Ağustos Cuma günü Günaltay Mahallesi’nde çocuklarla buluşacak.
Habergundemim.com
Karabağlar Belediyesi, İnci Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği Gezici Kütüphane projesiyle çocukları kitap, atölye ve oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. 22 Ağustos Cuma günü, Günaltay Mahallesi Polis Amca Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinlik, minik ziyaretçilere eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunacak.
ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ VE ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLER
Gezici Kütüphane projesi kapsamında çocuklar, kitap okuma aktivitelerinin yanı sıra eğitici atölyelere ve oyunlara katılabilecek. Etkinlik, hem okuma alışkanlığını teşvik ediyor hem de çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlıyor.
MİNİK KOMŞULARA ÇAĞRI
Karabağlar Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İnci Vakfı katkılarıyla, Karabağlar’ın sokaklarını bilgiyle, kitapla ve çocuk kahkahalarıyla doldurmaya devam ediyoruz. Gezici Kütüphanemizle yarın Günaltay Mahallemizdeyiz! Kitaplar, atölyeler, oyunlar ve daha fazlası için tüm minik komşularımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
GEZİCİ KÜTÜPHANE PROJESİ
Karabağlar Belediyesi’nin başlattığı Gezici Kütüphane projesi, ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen etkinliklerle çocukların bilgiye ve kitaba erişimini kolaylaştırıyor. Proje, aynı zamanda sosyal ve kültürel paylaşım alanları oluşturarak genç nesillerin gelişimine katkıda bulunuyor.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.