Giresun Offroad Yarışı, Bulancak'ta Yapıldı

SPOR 21.07.2025 - 09:03, Güncelleme: 21.07.2025 - 09:03 186 kez okundu.
 

Giresun Offroad Yarışı, Bulancak'ta Yapıldı

2025 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Giresun Offroad Spor Kulübü tarafından Giresun Valiliği, Bulancak Belediyesi, Spor Toto, ICRYPEX, Petlas ve ATC Araç Takip katkılarıyla 18-20 Temmuz tarihleri arasında 26 araç ve 52 sporcu katılımıyla düzenlendi.
  İlk gün İnece Köyü’ndeki mukavemet etabı, ikinci gün ise Pazarsuyu Mevkii’nde oluşturulan seyirci etabında gerçekleşen mücadele sonunda, otomobil klasmanında Ebubekir Uysal-Ali Seyda Kıvrak ekibi birinciliği elde etti. ikinciliği Yakup Çimiç-Adem Paç kazanırken, Mustafa Gül-Serhat Dursun Akdemir da üçüncü sırada finişe ulaştılar. SSV klasmanında ise Salih Çarpışantürk-Mehmet Arda Demirkan Ankara'nın ardından bir kez podyumun en üst basamağına çıkarken, Eren Alver-Onur Sırımoğlu ikinci ve Adem Kalyon-Meryem Betül Kalyon üçüncü olarak Giresun'dan ayrıldılar. Otomobil Sınıf 4’te Ebubekir Uysal-Ali Seyda Kıvrak, Sınıf 3’te Yakup Çimim-Adem Paç ve Sınıf 2’de Gözde Dila Bayık-Serkan Bayık birincilikleri paylaştılar. Yarışa katılan kadın copilot klasmanında da Meryem Betül Kalyon birinciliği, Özge Sülün ikinciliği ve Gülten Toprak da üçüncülüğü elde eden isimler oldular.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
2025 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Giresun Offroad Spor Kulübü tarafından Giresun Valiliği, Bulancak Belediyesi, Spor Toto, ICRYPEX, Petlas ve ATC Araç Takip katkılarıyla 18-20 Temmuz tarihleri arasında 26 araç ve 52 sporcu katılımıyla düzenlendi.

 

İlk gün İnece Köyü’ndeki mukavemet etabı, ikinci gün ise Pazarsuyu Mevkii’nde oluşturulan seyirci etabında gerçekleşen mücadele sonunda, otomobil klasmanında Ebubekir Uysal-Ali Seyda Kıvrak ekibi birinciliği elde etti. ikinciliği Yakup Çimiç-Adem Paç kazanırken, Mustafa Gül-Serhat Dursun Akdemir da üçüncü sırada finişe ulaştılar. SSV klasmanında ise Salih Çarpışantürk-Mehmet Arda Demirkan Ankara'nın ardından bir kez podyumun en üst basamağına çıkarken, Eren Alver-Onur Sırımoğlu ikinci ve Adem Kalyon-Meryem Betül Kalyon üçüncü olarak Giresun'dan ayrıldılar.

Otomobil Sınıf 4’te Ebubekir Uysal-Ali Seyda Kıvrak, Sınıf 3’te Yakup Çimim-Adem Paç ve Sınıf 2’de Gözde Dila Bayık-Serkan Bayık birincilikleri paylaştılar. Yarışa katılan kadın copilot klasmanında da Meryem Betül Kalyon birinciliği, Özge Sülün ikinciliği ve Gülten Toprak da üçüncülüğü elde eden isimler oldular.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.