Aydın’da ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2025 - 20:21, Güncelleme: 19.08.2025 - 20:36 261 kez okundu.
 

Aydın’da ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Aydın’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ruhsatsız silah taşıyan 4 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi.
Aydın’da jandarma ekiplerinin ruhsatsız silah ve silah kaçakçılığına yönelik düzenlediği çalışmalarda 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda tabanca, av tüfekleri ve yüzlerce mermi ele geçirildi. Jandarmadan koordineli operasyon Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Didim, Efeler, Germencik ve Koçarlı ilçelerinde ruhsatsız silah taşıyan kişilere yönelik çalışmalar yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlıklarının da destek verdiği operasyonlarda münferit ve planlı hedefler tek tek incelendi. Silahlar ve mühimmat ele geçirildi Yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 420 adet fişek ve mermi bulundu. Silahlara ve mühimmatlara el konulurken şüpheliler gözaltına alındı. Adli süreç sürüyor Yakalanan 4 şüpheli hakkında başlatılan adli işlemlerin devam ettiği bildirildi. Jandarma yetkilileri, halkın huzur ve güvenliği için benzer operasyonların süreceğini kaydetti.
Aydın’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ruhsatsız silah taşıyan 4 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi.

Aydın’da jandarma ekiplerinin ruhsatsız silah ve silah kaçakçılığına yönelik düzenlediği çalışmalarda 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda tabanca, av tüfekleri ve yüzlerce mermi ele geçirildi.

Jandarmadan koordineli operasyon

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde, Didim, Efeler, Germencik ve Koçarlı ilçelerinde ruhsatsız silah taşıyan kişilere yönelik çalışmalar yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlıklarının da destek verdiği operasyonlarda münferit ve planlı hedefler tek tek incelendi.

Silahlar ve mühimmat ele geçirildi

Yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 420 adet fişek ve mermi bulundu. Silahlara ve mühimmatlara el konulurken şüpheliler gözaltına alındı.

Adli süreç sürüyor

Yakalanan 4 şüpheli hakkında başlatılan adli işlemlerin devam ettiği bildirildi. Jandarma yetkilileri, halkın huzur ve güvenliği için benzer operasyonların süreceğini kaydetti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.