Gümrükçü'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

SİYASET/POLİTİKA 03.10.2023 - 09:56, Güncelleme: 03.10.2023 - 09:56 1545+ kez okundu.
 

Gümrükçü'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ankara'da önemli temaslarda bulundu. CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Gümrükçü, Kılıçdaroğlu ile İzmir ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Gümrükçü, paylaşımına şu notu düştü; "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezindeki makamında ziyaret ettim. Türkiye ve İzmir gündemindeki konuları istişare ettik. İzmirlilere ve Çiğlililere selamlarını iletti…"
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Gümrükçü, Kılıçdaroğlu ile İzmir ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Gümrükçü, paylaşımına şu notu düştü; "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezindeki makamında ziyaret ettim. Türkiye ve İzmir gündemindeki konuları istişare ettik. İzmirlilere ve Çiğlililere selamlarını iletti…"

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.