Gümrükçü: Çiğli'de her canlının bir hakkı var!

CAN DOSTLAR 25.09.2023 - 09:58, Güncelleme: 25.09.2023 - 09:58 3731+ kez okundu.
 

Gümrükçü: Çiğli'de her canlının bir hakkı var!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimine katıldı.
Çiğli Belediyesi; sahipsiz hayvanların kendi mekanlarında, bulundukları bölge ve mahallerde yaşamaları sorumluluğunu üstlenmek isteyen gönüllü kişilere, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi veriyor. Sokak hayvanlarına karşı mahallelerde farkındalık yaratacak eğitime katılan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli'de her canlının bir hakkı olduğunu dile getirdi. Eğitime ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Gümrükçü, "Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimimize katılan tüm hayvanseverlere teşekkür ediyoruz. Çiğli'de hiçbir canlı sahipsiz değildir" notunu düştü.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimine katıldı.

Çiğli Belediyesi; sahipsiz hayvanların kendi mekanlarında, bulundukları bölge ve mahallerde yaşamaları sorumluluğunu üstlenmek isteyen gönüllü kişilere, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi veriyor.

Sokak hayvanlarına karşı mahallelerde farkındalık yaratacak eğitime katılan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli'de her canlının bir hakkı olduğunu dile getirdi.

f6ucqysxmaalwfd.jpg

Eğitime ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Gümrükçü, "Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimimize katılan tüm hayvanseverlere teşekkür ediyoruz. Çiğli'de hiçbir canlı sahipsiz değildir" notunu düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.