Gülşen'in kıyafetine eleştiri yağdı: Saçmalamışsın...

AKTÜEL/MAGAZİN 05.10.2023 - 11:18, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:21 10132+ kez okundu.
 

Gülşen'in kıyafetine eleştiri yağdı: Saçmalamışsın...

Sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, bu sefer de iç çamaşırı detaylı bir pantolon giydi. İlk bakışta pantolonuna anlama verilemeyen Gülşen'in tarzı hiç beğenilmedi.
Yoğun bir konser maratonu bulunan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam da sahneye çıktı. Pembe saçlarıyla dikkat çeken Gülşen, iç çamaşır detaylı pantolonuyla görenleri şaşkına çevirdi. Gülşen, üst tarafı iç çamaşıra benzeyen alt tarafı ise bol gelen özel tasarım siyah bir pantolon giydi. Şarkıcının pantolon dekoltesinden görülen kalçasındaki çilek dövmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşen, tasarım pantolonun üzerine de beyaz salaş bir gömlek giydi. Şarkıcının tarzı sevenlerinden geçer not alamadı. Gülşen'in kıyafetine anlam veremeyen kullanıcılar "Pantolonu çekmeyi unutmuş gibi" yorumu yaptı.
Sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, bu sefer de iç çamaşırı detaylı bir pantolon giydi. İlk bakışta pantolonuna anlama verilemeyen Gülşen'in tarzı hiç beğenilmedi.

Yoğun bir konser maratonu bulunan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam da sahneye çıktı. Pembe saçlarıyla dikkat çeken Gülşen Haberleri, Gülşen Haberi, Gülşen Haber">Gülşen, iç çamaşır detaylı pantolonuyla görenleri şaşkına çevirdi.

Gülşen, üst tarafı iç çamaşıra benzeyen alt tarafı ise bol gelen özel tasarım siyah bir pantolon giydi. Şarkıcının pantolon dekoltesinden görülen kalçasındaki çilek dövmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşen Haberleri, Gülşen Haberi, Gülşen Haber">Gülşen, tasarım pantolonun üzerine de beyaz salaş bir gömlek giydi. Şarkıcının tarzı sevenlerinden geçer not alamadı. Gülşen'in kıyafetine anlam veremeyen kullanıcılar "Pantolonu çekmeyi unutmuş gibi" yorumu yaptı.

İç çamaşırı mı pantolon mu?  <a href=Gülşen sahne kıyafetiyle yine gözleri şaşı etti" class="ImgDetay hbptMainImage lazyload" src="https://i.hbrcdn.com/haber/2023/10/05/ic-camasiri-mi-pantolon-mu-gulsen-sahne-16398476_8269_m.jpg" style="border-bottom:0px; border-image:initial; border-left:0px; border-right:0px; border-top:0px !important; box-sizing:border-box; display:block; height:auto; list-style:none; margin:0px; max-width:100%; padding:0px; width:527px" />

İç çamaşırı mı pantolon mu?  <a href=Gülşen sahne kıyafetiyle yine gözleri şaşı etti" class="ImgDetay hbptMainImage lazyload" src="https://i.hbrcdn.com/haber/2023/10/05/ic-camasiri-mi-pantolon-mu-gulsen-sahne-16398476_2672_m.jpg" style="border-bottom:0px; border-image:initial; border-left:0px; border-right:0px; border-top:0px !important; box-sizing:border-box; display:block; height:auto; list-style:none; margin:0px; max-width:100%; padding:0px; width:506px" />

İç çamaşırı mı pantolon mu?  <a href=Gülşen sahne kıyafetiyle yine gözleri şaşı etti" class="ImgDetay hbptMainImage lazyload" src="https://i.hbrcdn.com/haber/2023/10/05/ic-camasiri-mi-pantolon-mu-gulsen-sahne-16398476_7452_m.jpg" style="border-bottom:0px; border-image:initial; border-left:0px; border-right:0px; border-top:0px !important; box-sizing:border-box; display:block; height:auto; list-style:none; margin:0px; max-width:100%; padding:0px; width:626px" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.