Gönüllerde Birlik Vakfı'nın iftar yemeğine yoğun ilgi

EGE HABERLERİ 28.03.2024 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:42 5102 kez okundu.
 

Gönüllerde Birlik Vakfı'nın iftar yemeğine yoğun ilgi

Gönüllerde Birlik Vakfı'nın iftar yemeğine yoğun ilgi
“GÖNÜLLERDE BİRLİK VAKFI" tarafından yaşayan kahramanlar, MUHARİP GAZİLER ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve şehitlerin hayrına ikram edilen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. Yemek organizasyonuna bir konuşma yapan muharip gazi Şükrü Karaca, bu vatanın her yanında vatan için şehit olanların hep garip, fakir Anadolu evlatları olduğunu ve minnet duyduklarını söyledi. Karaca, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu da sağlığında tanıdığını, saygı duyduğunu ve bu yiğit vatan evladının da şehit olduğuna inandığını söyledi. Vakıf adına organizasyonu düzenleyen, bir dönem BBP Buca ilçe başkanlığı da yapmış bulunan Mahmut Çetin'de bir konuşma yaptı ve yemek duası yaparak, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygı ve özlemle andıklarını ve özlediklerini ifade etti. Programa İzmir'deki siyasi ve STK'ların teşkilatlarının temsilcilerinden de katılımcılar oldu.
Gönüllerde Birlik Vakfı'nın iftar yemeğine yoğun ilgi

“GÖNÜLLERDE BİRLİK VAKFI" tarafından yaşayan kahramanlar, MUHARİP GAZİLER ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve şehitlerin hayrına ikram edilen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu.
Yemek organizasyonuna bir konuşma yapan muharip gazi Şükrü Karaca, bu vatanın her yanında vatan için şehit olanların hep garip, fakir Anadolu evlatları olduğunu ve minnet duyduklarını söyledi. Karaca, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu da sağlığında tanıdığını, saygı duyduğunu ve bu yiğit vatan evladının da şehit olduğuna inandığını söyledi.
Vakıf adına organizasyonu düzenleyen, bir dönem BBP Buca ilçe başkanlığı da yapmış bulunan Mahmut Çetin'de bir konuşma yaptı ve yemek duası yaparak, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygı ve özlemle andıklarını ve özlediklerini ifade etti.
Programa İzmir'deki siyasi ve STK'ların teşkilatlarının temsilcilerinden de katılımcılar oldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.