Geleceğin binicileri Karşıyaka'da yetişecek

EGE HABERLERİ 16.02.2024 - 01:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 01:50 2477+ kez okundu.
 

Geleceğin binicileri Karşıyaka'da yetişecek

Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Taypark Binicilik Okulu'nu hayata geçirdi. Tesiste 6 -12 yaş arası çocuklara verilecek hizmetle, geleceğin binicileri Karşıya'da yetişecek.
  Spora verdiği önem doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi, çocukları binicilik sporu ile tanıştırmak ve ailelerin keyifli vakit geçireceği bir tesis oluşturmak amacıyla 6-12 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olan Cordelion Taypark Binicilik Okulu'nu hizmete açtı. Antrenörler eşliğinde 6-12 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olan tesise ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Geleceğin binicilerini yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza doğa ve hayvan sevgisini aşılıyoruz" ifadelerine yer verildi.
Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Taypark Binicilik Okulu'nu hayata geçirdi. Tesiste 6 -12 yaş arası çocuklara verilecek hizmetle, geleceğin binicileri Karşıya'da yetişecek.

 

Spora verdiği önem doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan Karşıyaka Belediyesi, çocukları binicilik sporu ile tanıştırmak ve ailelerin keyifli vakit geçireceği bir tesis oluşturmak amacıyla 6-12 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olan Cordelion Taypark Binicilik Okulu'nu hizmete açtı.

Antrenörler eşliğinde 6-12 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olan tesise ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Geleceğin binicilerini yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza doğa ve hayvan sevgisini aşılıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.