Gaziemir Belediyesi'nin 'İstihdam Köprüsü'nde trafik artıyor

FİNANS/EKONOMİ 01.12.2023 - 08:32, Güncelleme: 01.12.2023 - 08:32 1120+ kez okundu.
 

Gaziemir Belediyesi'nin 'İstihdam Köprüsü'nde trafik artıyor

Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. Bu kapsamda belediyenin CV Bank Birimi ile Sofra Grup firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenlendi.
Gaziemir Belediyesi, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak, personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de Sofra Grup firmasının çalışan arayışı için toplu iş görüşmesi gerçekleştirdi. Aşçı, aşçı yardımcısı, bulaşık personeli, temizlik personeli ve taşıma hizmetleri personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşların katıldığı toplu iş görüşmesi, Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Belediyenin sosyal medya hesabından, görüşmeye ilişkin yapılan paylaşımda, "İşsizlikle mücadele eden yurttaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. CV Bank birimimiz bugün düzenlediği toplu iş görüşmesinde, iş arayanlarla personel arayan Sofra Grup firmasını bir araya getirdi" ifadelerine yer verildi.  
Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. Bu kapsamda belediyenin CV Bank Birimi ile Sofra Grup firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenlendi.

Gaziemir Belediyesi, işverenler ile arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak, personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de Sofra Grup firmasının çalışan arayışı için toplu görüşmesi gerçekleştirdi.

galnkicxyaa5bjj.jpg

Aşçı, aşçı yardımcısı, bulaşık personeli, temizlik personeli ve taşıma hizmetleri personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşların katıldığı toplu görüşmesi, Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Belediyenin sosyal medya hesabından, görüşmeye ilişkin yapılan paylaşımda, "İşsizlikle mücadele eden yurttaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. CV Bank birimimiz bugün düzenlediği toplu görüşmesinde, arayanlarla personel arayan Sofra Grup firmasını bir araya getirdi" ifadelerine yer verildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.