GAZETECİ ERDAL ÇARBOĞA ALİAĞA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

MEDYA/GAZETE 04.01.2024 - 12:05, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:05 1941+ kez okundu.
 

GAZETECİ ERDAL ÇARBOĞA ALİAĞA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

GAZETECİ ERDAL ÇARBOĞA ALİAĞA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İzmir'de hayatını kaybeden gazeteci Erdal Çarboğa için Aliağa Merkez Camisi'nde cenaze namazı düzenlendi. Törene siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Çarboğa'nın cenazesi Aliağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. İzmir'in sevilen gazetecilerinden Erdal Çarboğa, 70 yaşında yaşamını yitirdi. Demans tedavisi görürken vefat eden Çarboğa için Aliağa Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze namazına kalabalık bir katılım gerçekleşti. Törene Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Çarboğa'nın yakınları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar iştirak etti. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Çarboğa, 22 yıl boyunca Yeni Asır gazetesinde gazetecilik yaparak meslektaşları arasında sevgi ve saygıyla anıldı. Emekli olduktan sonra da kent gündemini takip etmeye devam etmiş ve yazılarıyla okurlarına seslenmişti. Çarboğa'nın naaşı, Aliağa Mezarlığı'na defnedilerek sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
GAZETECİ ERDAL ÇARBOĞA ALİAĞA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

İzmir'de hayatını kaybeden gazeteci Erdal Çarboğa için Aliağa Merkez Camisi'nde cenaze namazı düzenlendi. Törene siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Çarboğa'nın cenazesi Aliağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İzmir'in sevilen gazetecilerinden Erdal Çarboğa, 70 yaşında yaşamını yitirdi. Demans tedavisi görürken vefat eden Çarboğa için Aliağa Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze namazına kalabalık bir katılım gerçekleşti. Törene Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Çarboğa'nın yakınları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar iştirak etti.

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Çarboğa, 22 yıl boyunca Yeni Asır gazetesinde gazetecilik yaparak meslektaşları arasında sevgi ve saygıyla anıldı. Emekli olduktan sonra da kent gündemini takip etmeye devam etmiş ve yazılarıyla okurlarına seslenmişti.

Çarboğa'nın naaşı, Aliağa Mezarlığı'na defnedilerek sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.