Galatasaray'ın 23. şampiyonluk kutlamalarında bütün hit şarkılarıyla Soner Sarıkabadayı sahnede olacak

SPOR 12.06.2023 - 15:51, Güncelleme: 12.06.2023 - 15:51 5577+ kez okundu.
 

Galatasaray'ın 23. şampiyonluk kutlamalarında bütün hit şarkılarıyla Soner Sarıkabadayı sahnede olacak

.
Gaziantep’te gerçekleşecek olan Galatasaray’ın 23. şampiyonluk kutlamalarında bütün hit şarkılarıyla Soner Sarıkabadayı sahnede olacak.  Cumhuriyetimizin 100. yılında Galatasaray’ın elde ettiği şampiyonluk için özel bir repertuar hazırlayan Soner Sarıkabadayı kutlamalara Galatasaray için bestelemiş olduğu “Nerede Kalmıştık?” isimli eseriyle başlayacak. Gaziantep’te yarın gerçekleşecek olan kutlamalara Galatasaray başkanı Sn. Dursun Özbek ve yönetiminin de teşrif etmesi bekleniyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
.

Gaziantep’te gerçekleşecek olan Galatasaray’ın 23. şampiyonluk kutlamalarında bütün hit şarkılarıyla Soner Sarıkabadayı sahnede olacak. 

Cumhuriyetimizin 100. yılında Galatasaray’ın elde ettiği şampiyonluk için özel bir repertuar hazırlayan Soner Sarıkabadayı kutlamalara Galatasaray için bestelemiş olduğu “Nerede Kalmıştık?” isimli eseriyle başlayacak.

Gaziantep’te yarın gerçekleşecek olan kutlamalara Galatasaray başkanı Sn. Dursun Özbek ve yönetiminin de teşrif etmesi bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.