Fethiye’de minibüs devrildi: 4 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 22:55, Güncelleme: 28.11.2022 - 20:09 842+ kez okundu.
 

Fethiye’de minibüs devrildi: 4 yaralı

Fethiye’de minibüs devrildi: 4 yaralı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yağışlı hava nedeniyle devrilen minibüsteki 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Ali K.’nın kullandığı 48 GB 090 plakalı minibüs, Fethiye Antalya karayolu İnlice Mevkiinde yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kazada sürücü ile Reşit G., Abdulmecit K. ve Filiz E. yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım çağrısı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Fethiye’de minibüs devrildi: 4 yaralı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yağışlı hava nedeniyle devrilen minibüsteki 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali K.’nın kullandığı 48 GB 090 plakalı minibüs, Fethiye Antalya karayolu İnlice Mevkiinde yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kazada sürücü ile Reşit G., Abdulmecit K. ve Filiz E. yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım çağrısı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.