Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele eğitimi

KADIN/ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2022 - 15:43, Güncelleme: 15.11.2022 - 15:43 1047+ kez okundu.
 

Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele eğitimi

Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele eğitimi
Kırklareli’nde muhtarlara yönelik "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" eğitimi verildi. Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce Lüleburgaz ilçe merkez ve köylerindeki muhtarlara yönelik "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" eğitimi gerçekleşti. Eğitimde ayrıca Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü hizmet modelleri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı. Daha sonra "Kadına El Kalkamaz ve KADES" broşürleri dağıtıldı.
Erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele eğitimi

Kırklareli’nde muhtarlara yönelik "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" eğitimi verildi.
Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce Lüleburgaz ilçe merkez ve köylerindeki muhtarlara yönelik "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" eğitimi gerçekleşti.
Eğitimde ayrıca Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü hizmet modelleri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.
Daha sonra "Kadına El Kalkamaz ve KADES" broşürleri dağıtıldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.