‘Erkek puanlama’ akımına tepkiler yükseliyor!

YAŞAM 02.12.2022 - 11:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 11:23 13156+ kez okundu.
 

‘Erkek puanlama’ akımına tepkiler yükseliyor!

Sosyal medyada yeni akımlardan biri olan ‘erkek puanlama’ akımı tepki çekmeye başladı.
Sosyal medyada yeni akımlardan biri olan ‘erkek puanlama’ akımı tepki çekmeye başladı.   Eylem Koç / Özel Haber   Sosyal medyada edep sınırı tartışma konuları arasında yer almaya başladı. Son olarak erkek puanlama videoları tepkileri had safhaya ulaştırdı. Gençler bazı videolarda bir ilişkiden çıktıktan sonra diğer bir ilişkide buluşma kararı aldıklarında davranışlarını puanlamalarını videoya çekmeye başladı.   Erkek puanlama nasıl oluyor? Sosyal medyada uygulanan bu akımlar öyle bir duruma geldi ki bazı gençler; videolarında evden almayı teklif eden erkeklere 30 puan, direksiyon çevirme hareketi yapana 50 puan, rezervasyon yaptıranlara 70 puan, hesabı ödeyene 30 puan gibi garip puanlama sistemlerini koyuyorlar. Videonun sonunda sınavı geçti cümlesiyle erkeğin aldığı puanlar sergileniyor. Bu akım videolarına internet platformu olan Ekşi Sözlük bile sert tepki gösterdi.
Sosyal medyada yeni akımlardan biri olan ‘erkek puanlama’ akımı tepki çekmeye başladı.

Sosyal medyada yeni akımlardan biri olan ‘ erkek puanlama’ akımı tepki çekmeye başladı.

 

Eylem Koç / Özel Haber

 

Sosyal medyada edep sınırı tartışma konuları arasında yer almaya başladı. Son olarak erkek puanlama videoları tepkileri had safhaya ulaştırdı. Gençler bazı videolarda bir ilişkiden çıktıktan sonra diğer bir ilişkide buluşma kararı aldıklarında davranışlarını puanlamalarını videoya çekmeye başladı.

 

Erkek puanlama nasıl oluyor?

Sosyal medyada uygulanan bu akımlar öyle bir duruma geldi ki bazı gençler; videolarında evden almayı teklif eden erkeklere 30 puan, direksiyon çevirme hareketi yapana 50 puan, rezervasyon yaptıranlara 70 puan, hesabı ödeyene 30 puan gibi garip puanlama sistemlerini koyuyorlar. Videonun sonunda sınavı geçti cümlesiyle erkeğin aldığı puanlar sergileniyor. Bu akım videolarına internet platformu olan Ekşi Sözlük bile sert tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.