Erkan Özkan'dan çiftçilere destek olacak protokol

GÜNDEM/GÜNCEL 03.10.2023 - 23:01, Güncelleme: 03.10.2023 - 23:01 1180+ kez okundu.
 

Erkan Özkan'dan çiftçilere destek olacak protokol

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Başka Bir Tarım Mümkün Vizyonuyla yerli üreticiyi desteklemek için başlattığı atalık tohum çalışmaları Menderes'te de sürüyorMenderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını duyurdu. Başkan Özkan, açıklamasında "Çiftçimize desteğimizi sürdürüyoruz. Bereketli topraklarımızın verimini arttıracak çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında Çile Mahallemizde yapımına başlanan Menderes Belediyesi Yerel Tohum Merkezi için protokolümüzü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile imzaladık. Fide yetiştiriciliğinden sera kurulumuna, eğitimlerden çalıştaylara kadar birçok projeyi hayata geçireceğimiz protokolümüz Menderes’imize ve tüm üretici kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.
Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Başka Bir Tarım Mümkün Vizyonuyla yerli üreticiyi desteklemek için başlattığı atalık tohum çalışmaları Menderes'te de sürüyorMenderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını duyurdu.

Başkan Özkan, açıklamasında "Çiftçimize desteğimizi sürdürüyoruz. Bereketli topraklarımızın verimini arttıracak çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında Çile Mahallemizde yapımına başlanan Menderes Belediyesi Yerel Tohum Merkezi için protokolümüzü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile imzaladık. Fide yetiştiriciliğinden sera kurulumuna, eğitimlerden çalıştaylara kadar birçok projeyi hayata geçireceğimiz protokolümüz Menderes’imize ve tüm üretici kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.