Engin Özkoç'u Başdanışmanı olarak görevlendirdi

SİYASET/POLİTİKA 03.07.2023 - 18:25, Güncelleme: 03.07.2023 - 18:37 3903+ kez okundu.
 

Engin Özkoç'u Başdanışmanı olarak görevlendirdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHPSakarya Milletvekili Engin Özkoç'u, Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirdi.
Örgütlerde yaşanan sıkıntıları en iyi bilen ve çözüm üreten olarak tanınan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Örgütlenmeden Sorumlu Başdanışmanı olarak görevlendirdi. Seçimin ikincı turunda İzmir'in Dikili ilçesinde Oy kullanmak istiyen vatandaşlara arac tahsis edemeyen Belediye ve ilçe yönetimi karşısında çözüm üretme konusunda mahir olması ile tanınan Özkoç ,Dikili ilçesinde iş insanı Mesut Özmenay'ı görevlendirerek 3 otobüs sevk etmişti. Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Örgütleri iyi bilmesi ve acil çözüm üretmesi ile tanınıyor. 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHPSakarya Milletvekili Engin Özkoç'u, Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Örgütlerde yaşanan sıkıntıları en iyi bilen ve çözüm üreten olarak tanınan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Örgütlenmeden Sorumlu Başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Seçimin ikincı turunda İzmir'in Dikili ilçesinde Oy kullanmak istiyen vatandaşlara arac tahsis edemeyen Belediye ve ilçe yönetimi karşısında çözüm üretme konusunda mahir olması ile tanınan Özkoç ,Dikili ilçesinde iş insanı Mesut Özmenay'ı görevlendirerek 3 otobüs sevk etmişti.

Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Örgütleri iyi bilmesi ve acil çözüm üretmesi ile tanınıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.