Emniyet teşkilatına çiçekli jest

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 10:59, Güncelleme: 05.04.2022 - 12:16 2522+ kez okundu.
 

Emniyet teşkilatına çiçekli jest

Jandarmadan emniyet teşkilatına çiçekli jest
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde huzur ve asayişin sağlanması noktasında omuz omuza görev yapan jandarma ve polis teşkilatı ‘Polis Haftası’ kutlama etkinliklerinde bir araya geldi. Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Sökmen, Cezaevi Bölük komutanı Teğmen Celalettin Şahbaz Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan’ı ziyaret ettiler. Çiçeklerle Polis Haftası’nı kutlayan jandarma komutanları, Gürfidan’a çalışmalarında başarılan diledi. Ziyarette konuşan Gürfidan, ilçenin huzur ve asayişinin sağlanması noktasında jandarma ile omuz omuza görev yaptıkları için gururlu bir o kadarda mutlu olduklarını ifade etti.
Jandarmadan emniyet teşkilatına çiçekli jest

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde huzur ve asayişin sağlanması noktasında omuz omuza görev yapan jandarma ve polis teşkilatı ‘Polis Haftası’ kutlama etkinliklerinde bir araya geldi.
Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Sökmen, Cezaevi Bölük komutanı Teğmen Celalettin Şahbaz Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan’ı ziyaret ettiler. Çiçeklerle Polis Haftası’nı kutlayan jandarma komutanları, Gürfidan’a çalışmalarında başarılan diledi. Ziyarette konuşan Gürfidan, ilçenin huzur ve asayişinin sağlanması noktasında jandarma ile omuz omuza görev yaptıkları için gururlu bir o kadarda mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.