EGEHAYMER Kalite Yönetim Belgesini Uzattı

EGE HABERLERİ 22.04.2024 - 09:53, Güncelleme: 22.04.2024 - 09:57 976 kez okundu.
 

EGEHAYMER Kalite Yönetim Belgesini Uzattı

Ege Üniversitesi Laboratuvar Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEHAYMER),kalite yönetim belgesini uzatmaya hak kazandı.
Yapılan değerlendirme sonucunda, EGEHAYMER'in sahip olduğu TSE-ISO-EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, dört yıl daha geçerliliğini koruyacak. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, belgeyi almanın önemini vurgulayarak, Ege Üniversitesi'nin kalite ve akreditasyon süreçlerini bir kültür haline getirdiğini belirtti. Üniversitenin akredite birim ve laboratuvar sayısının sürekli arttığını dile getiren Prof. Dr. Budak, bu başarıyı kalite ve akreditasyon kültürüne bağladı. EGEHAYMER Müdürü Prof. Dr. Murat Olukman ise kalitenin önemine dikkat çekerek, kuruluşun performansındaki temel faktörün hizmet kalitesi olduğunu vurguladı. Ethembaşlık kuralları çerçevesinde sürdürülebilir kalite yönetiminin önemine değinen Prof. Dr. Olukman, merkezin ulusal ve uluslararası alanda rekabet etme hedeflerine odaklandığını ifade etti. EGEHAYMER'in TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistem Standardı Belgesi'ni alan ilk laboratuvar hayvanları uygulama ve araştırma merkezi olma özelliği taşıdığını hatırlatan Prof. Dr. Olukman, belgenin geçerlilik süresinin uzatılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Bu başarıyla birlikte, EGEHAYMER'in ulusal ve uluslararası alanda daha fazla tanınırlık kazanması ve araştırmacıların güvenilir bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri hedefleniyor.
Ege Üniversitesi Laboratuvar Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEHAYMER),kalite yönetim belgesini uzatmaya hak kazandı.

Yapılan değerlendirme sonucunda, EGEHAYMER'in sahip olduğu TSE-ISO-EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, dört yıl daha geçerliliğini koruyacak.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, belgeyi almanın önemini vurgulayarak, Ege Üniversitesi'nin kalite ve akreditasyon süreçlerini bir kültür haline getirdiğini belirtti. Üniversitenin akredite birim ve laboratuvar sayısının sürekli arttığını dile getiren Prof. Dr. Budak, bu başarıyı kalite ve akreditasyon kültürüne bağladı.

EGEHAYMER Müdürü Prof. Dr. Murat Olukman ise kalitenin önemine dikkat çekerek, kuruluşun performansındaki temel faktörün hizmet kalitesi olduğunu vurguladı. Ethembaşlık kuralları çerçevesinde sürdürülebilir kalite yönetiminin önemine değinen Prof. Dr. Olukman, merkezin ulusal ve uluslararası alanda rekabet etme hedeflerine odaklandığını ifade etti.

EGEHAYMER'in TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistem Standardı Belgesi'ni alan ilk laboratuvar hayvanları uygulama ve araştırma merkezi olma özelliği taşıdığını hatırlatan Prof. Dr. Olukman, belgenin geçerlilik süresinin uzatılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu başarıyla birlikte, EGEHAYMER'in ulusal ve uluslararası alanda daha fazla tanınırlık kazanması ve araştırmacıların güvenilir bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri hedefleniyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.