EFES SELÇUK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR

EGE HABERLERİ 08.09.2023 - 22:38, Güncelleme: 08.09.2023 - 22:38 5555+ kez okundu.
 

EFES SELÇUK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Efes Selçuk Belediyesi kent genelinde eğitim için sosyal destek sağlıyor. Taşımalı eğitime sağlanan ulaşım desteği, Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’nın yanı sıra yeni eğitim- öğretim yılı öncesinde Kırtasiye Kartı desteğiyle de kentte yaşayan öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmelerine destek oluyor.
EFES SELÇUK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR: TAŞIMA, GIDA, KIRTASİYE... Efes Selçuk Belediyesi kent merkezinden uzakta ikamet eden öğrencilerin okullarına ulaşımları için bugüne kadar ortalama yüzlerce öğrenciye 730. 230 TL tutarında ulaşım desteği sağladı. Efes Selçuk Belediyesi öncülüğünde kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve yurttaşların desteğiyle, kent dayanışması ruhuyla yaşama geçirilen Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması Projesi kapsamında 135 öğrenciye beslenme kolisi desteği sağlanıyor. Taşımalı eğitime sağlanan ulaşım desteği ve Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’nın yanı sıra Efes Selçuk Belediyesi tarafından 2023- 2024 Eğitim – Öğretim Yılı başlamadan Efes Selçuklu 340 ilk ve ortaokul öğrencisine “Kırtasiye Kartı” desteği sağlandı. “Kırtasiye Kartı” ile kentte yaşayan ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler kartlarındaki tutar kadar kentteki kırtasiyelerden alışveriş yapabilecekler. Efes Selçuk Belediyesi tarafından sağlanan Kırtasiye Kartı desteği ile ailelere 1 öğrenci için 500 TL, 2 öğrenci için 700 TL, 3 öğrenci için 900 TL tutarında kentte yer alan kırtasiyelerden alışveriş yapma olanağı sağlandı. 
Efes Selçuk Belediyesi kent genelinde eğitim için sosyal destek sağlıyor. Taşımalı eğitime sağlanan ulaşım desteği, Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’nın yanı sıra yeni eğitim- öğretim yılı öncesinde Kırtasiye Kartı desteğiyle de kentte yaşayan öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmelerine destek oluyor.

EFES SELÇUK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR: TAŞIMA, GIDA, KIRTASİYE...

Efes Selçuk Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Efes Selçuk Belediyesi kent merkezinden uzakta ikamet eden öğrencilerin okullarına ulaşımları için bugüne kadar ortalama yüzlerce öğrenciye 730. 230 TL tutarında ulaşım desteği sağladı.

Efes Selçuk Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Efes Selçuk Belediyesi öncülüğünde kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve yurttaşların desteğiyle, kent dayanışması ruhuyla yaşama geçirilen Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması Projesi kapsamında 135 öğrenciye beslenme kolisi desteği sağlanıyor.

Taşımalı eğitime sağlanan ulaşım desteği ve Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’nın yanı sıra Efes Selçuk Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Efes Selçuk Belediyesi tarafından 2023- 2024 Eğitim – Öğretim Yılı başlamadan Efes Selçuklu 340 ilk ve ortaokul öğrencisine “Kırtasiye Kartı” desteği sağlandı. “Kırtasiye Kartı” ile kentte yaşayan ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler kartlarındaki tutar kadar kentteki kırtasiyelerden alışveriş yapabilecekler.

Efes Selçuk Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Efes Selçuk Belediyesi tarafından sağlanan Kırtasiye Kartı desteği ile ailelere 1 öğrenci için 500 TL, 2 öğrenci için 700 TL, 3 öğrenci için 900 TL tutarında kentte yer alan kırtasiyelerden alışveriş yapma olanağı sağlandı. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.