DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA DAHA!

ASAYİŞ/OLAY 08.01.2024 - 14:22, Güncelleme: 08.01.2024 - 14:22 1113+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA DAHA!

DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA DAHA!
İzmir'de, iş yerlerine ortak olma vaadiyle mağdurları dolandırdıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 9 şüpheli gözaltına alınmış, 3'ü tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli daha tutuklandı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı ile Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyon, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "nitelikli yağma suçları"na odaklandı. İ.B'nin liderliğini üstlendiği öne sürülen suç örgütü, Menemen ve Foça ilçelerinde faaliyet gösteriyor ve mağdurları iş yerlerine ortak olma vaadiyle kandırarak haksız kazanç sağlamakla suçlanıyor. Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda bir tabanca, bıçak ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. Operasyon sonucunda örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen 10 zanlıdan 9'u yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 2 TUTUKLAMA DAHA!

İzmir'de, iş yerlerine ortak olma vaadiyle mağdurları dolandırdıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 9 şüpheli gözaltına alınmış, 3'ü tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli daha tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı ile Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyon, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "nitelikli yağma suçları"na odaklandı. İ.B'nin liderliğini üstlendiği öne sürülen suç örgütü, Menemen ve Foça ilçelerinde faaliyet gösteriyor ve mağdurları iş yerlerine ortak olma vaadiyle kandırarak haksız kazanç sağlamakla suçlanıyor.

Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda bir tabanca, bıçak ve çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. Operasyon sonucunda örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen 10 zanlıdan 9'u yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.