Doğruer geleneği bozmadı,gazetecilerle buluştu.

EGE HABERLERİ 10.01.2024 - 18:55, Güncelleme: 10.01.2024 - 19:04 4056+ kez okundu.
 

Doğruer geleneği bozmadı,gazetecilerle buluştu.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle geleneksel haline getirdiği basın mensuplarıyla kahvaltı programına bu yılda da devam etti Bu yıl ki etkinlik, yakın zamanda açılışı planlanan ve halkın yoğun ilgisini kazanan Çocuk Köyü Sosyal Tesisinde gerçekleşti.  Etkinlikte konuşan Başkan Doğruer, “Siz değerli gazetecilerimizi Kınık Belediyesi’nin, en son yaptığımız sosyal tesisinde misafir etmek istedik. Hepinize mutlu yıllar diliyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Yine Kınık kazansın, seçim mottomuzdur” ifadelerini kullandı. Gazetecilerin bazı sorularını yanıtlayan Doğruer ,"gecen yıl hedeflediğimiz planladığımız projeleri anlatmıştış ,bu yıl onların hepsinin hayata geçirilmiş olmasıyla gurur duyuyoruz ,bu süreçte hayata geçiremediğimiz bir kaç etkinliğimiz oldu oda malumunuz deprem gerçeği sebebi ile ama onları da en kısa sürede hayata geçireceğiz .Bir gazeteci arkadaşım biraz önce bu başarının sebebi nedir diye sormustu onada cevap verelim aslında başarımızın sırrı ekip çalışmasına verdğimiz önem biz iyi bir ekip ile çalışıyoruz "dedi.  
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle geleneksel haline getirdiği basın mensuplarıyla kahvaltı programına bu yılda da devam etti

Bu yıl ki etkinlik, yakın zamanda açılışı planlanan ve halkın yoğun ilgisini kazanan Çocuk Köyü Sosyal Tesisinde gerçekleşti. 


Etkinlikte konuşan Başkan Doğruer, “Siz değerli gazetecilerimizi Kınık Belediyesi’nin, en son yaptığımız sosyal tesisinde misafir etmek istedik. Hepinize mutlu yıllar diliyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Yine Kınık kazansın, seçim mottomuzdur” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin bazı sorularını yanıtlayan Doğruer ,"gecen yıl hedeflediğimiz planladığımız projeleri anlatmıştış ,bu yıl onların hepsinin hayata geçirilmiş olmasıyla gurur duyuyoruz ,bu süreçte hayata geçiremediğimiz bir kaç etkinliğimiz oldu oda malumunuz deprem gerçeği sebebi ile ama onları da en kısa sürede hayata geçireceğiz .Bir gazeteci arkadaşım biraz önce bu başarının sebebi nedir diye sormustu onada cevap verelim aslında başarımızın sırrı ekip çalışmasına verdğimiz önem biz iyi bir ekip ile çalışıyoruz "dedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.