Dikili’de kartlar yeniden karılacak…

SİYASET/POLİTİKA 14.12.2023 - 11:25, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:15 2511+ kez okundu.
 

Dikili’de kartlar yeniden karılacak…

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre; AK Parti, Dikili’yi Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bıraktığı iddia edildi .
KULİS HABER… Dikili’de kartlar yeniden karılacak… Habergündemim’in ortaya çıkardığı haber; ilçedeki bütün siyasi kulisleri hareketlendirdi!   AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre; AK Parti, Dikili’yi Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bıraktığı kulislerde konuşulmaya başladı. Önümüzdeki yerel seçimler için neredeyse bütün partilerden onlarca belediye başkan aday adayının olduğu Dikili’de “Şimdi ne olacak?” sorusu gündeme bomba gibi düştü! Belediye yönetiminin CHP’de olduğu Dikili’de Cumhur İttifakı olarak MHP adayının desteklenecek olması haberi kulislerde dolaşmaya başlayınca  ilçedeki bütün siyasi kulisler hareketlendi. Konuya ilişkin olarak kendilerinden bilgi almaya çalıştığımız Cumhur İttifakı bileşenlerinin iki partisi de adeta ‘ser verdi, sır vermedi’ ve herhangi bir yalanlama da yapmadı. Habergündemim’in ortaya çıkardığı bu kulis haber sonrasında ilçede ‘kartlar yeniden karılacak’ yorumları yapılmaya başlandı. Öte yandan, mevcut belediye yönetiminin MHP'de olduğu Aliağa'da da yola yine MHP ile devam edileceği bilgisine ulaşıldı. Cumhur İttifakı, Aliağa'da MHP adayını destekleyecek... Habergündemim, son bilgilerden sonra sokaktaki seçmenin nabzını tuttu... Habergündemim olarak aldığımız kulis bilgisini vatandaşa sorduk ve oldukça enteresan değerlendirmeler aldık... İşte sokaktaki seçmenin değerlendirmeleri: -AK Parti'nin böyle bir karar alması kendi ayağına sıkmakla aynı anlama geliyor... Yerel seçimlere Dikili'de AK Parti kendi adayıyla girmeli ve Cumhur İttifakı olarak bu desteklenmeli... Doğru olan bu olur... -İYİ Parti'nin tek başına aday çıkaracağı açıklamalarından sonra; CHP ile AK Parti arasında geçeceği gün gibi ortada olan seçimde, böyle bir karar ile AK Parti kaybeder... -Dikili gibi bir yerde MHP'li adayın CHP adayı karşısında kazanma şansı oldukça düşük... Hele bir de devreye İYİ Parti adayının girmesi; milliyetçi sağ oyları paramparça edecektir... Habergündemim seçmene oy tercihi de sordu: Habergündemim, yaptığı anket çalışması ile Dikili'de yaşayan seçmene dijital ortamda oy tercihlerini de sordu. İşte o anketin sonuçları...          
AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre; AK Parti, Dikili’yi Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bıraktığı iddia edildi .

KULİS HABER…

Dikili’de kartlar yeniden karılacak…

Habergündemim’in ortaya çıkardığı haber; ilçedeki bütün siyasi kulisleri hareketlendirdi!

 

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı sonrasında Habergündemim’in ulaştığı bilgilere göre; AK Parti, Dikili’yi Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) bıraktığı kulislerde konuşulmaya başladı.

Önümüzdeki yerel seçimler için neredeyse bütün partilerden onlarca belediye başkan aday adayının olduğu Dikili’de “Şimdi ne olacak?” sorusu gündeme bomba gibi düştü!

Belediye yönetiminin CHP’de olduğu Dikili’de Cumhur İttifakı olarak MHP adayının desteklenecek olması haberi kulislerde dolaşmaya başlayınca  ilçedeki bütün siyasi kulisler hareketlendi.

Konuya ilişkin olarak kendilerinden bilgi almaya çalıştığımız Cumhur İttifakı bileşenlerinin iki partisi de adeta ‘ser verdi, sır vermedi’ ve herhangi bir yalanlama da yapmadı.

Habergündemim’in ortaya çıkardığı bu kulis haber sonrasında ilçede ‘kartlar yeniden karılacak’ yorumları yapılmaya başlandı.

Öte yandan, mevcut belediye yönetiminin MHP'de olduğu Aliağa'da da yola yine MHP ile devam edileceği bilgisine ulaşıldı. Cumhur İttifakı, Aliağa'da MHP adayını destekleyecek...

Habergündemim, son bilgilerden sonra sokaktaki seçmenin nabzını tuttu...

Habergündemim olarak aldığımız kulis bilgisini vatandaşa sorduk ve oldukça enteresan değerlendirmeler aldık... İşte sokaktaki seçmenin değerlendirmeleri:

-AK Parti'nin böyle bir karar alması kendi ayağına sıkmakla aynı anlama geliyor... Yerel seçimlere Dikili'de AK Parti kendi adayıyla girmeli ve Cumhur İttifakı olarak bu desteklenmeli... Doğru olan bu olur...

-İYİ Parti'nin tek başına aday çıkaracağı açıklamalarından sonra; CHP ile AK Parti arasında geçeceği gün gibi ortada olan seçimde, böyle bir karar ile AK Parti kaybeder...

- Dikili gibi bir yerde MHP'li adayın CHP adayı karşısında kazanma şansı oldukça düşük... Hele bir de devreye İYİ Parti adayının girmesi; milliyetçi sağ oyları paramparça edecektir...

Habergündemim seçmene oy tercihi de sordu:

Habergündemim, yaptığı anket çalışması ile Dikili'de yaşayan seçmene dijital ortamda oy tercihlerini de sordu. İşte o anketin sonuçları...

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.