Dikili gençliği can dostlarımızı unutmuyor

GÜNDEM/GÜNCEL 17.12.2023 - 14:38, Güncelleme: 17.12.2023 - 17:25 1066+ kez okundu.
 

Dikili gençliği can dostlarımızı unutmuyor

Ak parti Dikili Gençlik kolları üyeleri ilçede beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanlarının sorunlarına bir nebze olsun çözüm üretmek adına mama ve su dağıtımı yaptı.
Özellikle yuva ve mama bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Dikili Ak gençlik üyeleri ilçenin işlek noktalarına mama-su takviyesi yapıyor. Son günlerde havaların soğuk geçmesi sebebi ile  Bademli,Gazipaşa,Salimbey, İsmetpaşa ve  cumhuriyet mahallerinde can dostlarımıza mama ve su dağıtan Dikili gençliği, sosyal farkındalık projeleri ile topluma faydalı izler bırakmaya devam ediyor. 'CAN DOSTLARA GELİN HEPİMİZ SAHİP ÇIKALIM'   AK Parti ilçe başkanı Tahsin Şekerci konu hakkında yaptığı açıklamada “Sokakta sahipsiz dolaşarak yemek ve su bulmakta zorlanan can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığı ve Dikili Ak gençlik üyelerimizin farkındalığı da bizi çok memnun ediyor. Son zamanlarda ilçede can dostlarımız hakkındaki üzücü olaylar toplumumuz ve özellikle gençlerimizi daha da fazla bilinçlendirmemiz gerektiğini ortaya koydu. Tüm genlik kollarımızı bu faaliyetlerinden dolayı yürekten tebrik ediyorum.” dedi Ak Parti gençlik kolları başkanı Celalettin Emre Akbulut “Güzel İlçemizde hayatı paylaştığımız can dostlarımıza özellikle şu kış  aylarında daha fazla destek olmalıyız, toplum olarak gençlerimizle bir farkındalık oluşturmak için her Pazar sabah 08:00-12:00 saatleri arasında can dostlarımıza sahip çıkalım başlığı ile onlara daha önceden tespit ettiğimiz yerlere mama ve su desteği sağlıyoruz, böylelikle gençlerimizi ve halkımızı bu proje ile can dostlarımıza desteğe ve sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.
Ak parti Dikili Gençlik kolları üyeleri ilçede beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanlarının sorunlarına bir nebze olsun çözüm üretmek adına mama ve su dağıtımı yaptı.

Özellikle yuva ve mama bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Dikili Ak gençlik üyeleri ilçenin işlek noktalarına mama-su takviyesi yapıyor.

Son günlerde havaların soğuk geçmesi sebebi ile  Bademli,Gazipaşa,Salimbey, İsmetpaşa ve  cumhuriyet mahallerinde can dostlarımıza mama ve su dağıtan Dikili gençliği, sosyal farkındalık projeleri ile topluma faydalı izler bırakmaya devam ediyor.

'CAN DOSTLARA GELİN HEPİMİZ SAHİP ÇIKALIM'

 

A K Parti ilçe başkanı Tahsin Şekerci konu hakkında yaptığı açıklamada “Sokakta sahipsiz dolaşarak yemek ve su bulmakta zorlanan can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığı ve Dikili Ak gençlik üyelerimizin farkındalığı da bizi çok memnun ediyor.

Son zamanlarda ilçede can dostlarımız hakkındaki üzücü olaylar toplumumuz ve özellikle gençlerimizi daha da fazla bilinçlendirmemiz gerektiğini ortaya koydu. Tüm genlik kollarımızı bu faaliyetlerinden dolayı yürekten tebrik ediyorum.” dedi

Ak Parti gençlik kolları başkanı Celalettin Emre Akbulut “Güzel İlçemizde hayatı paylaştığımız can dostlarımıza özellikle şu kış  aylarında daha fazla destek olmalıyız, toplum olarak gençlerimizle bir farkındalık oluşturmak için her Pazar sabah 08:00-12:00 saatleri arasında can dostlarımıza sahip çıkalım başlığı ile onlara daha önceden tespit ettiğimiz yerlere mama ve su desteği sağlıyoruz, böylelikle gençlerimizi ve halkımızı bu proje ile can dostlarımıza desteğe ve sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.