Dikili Belediyesi'nden çocuklara etkinlik

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (Medya ege) - Medya ege | 01.02.2024 - 08:52, Güncelleme: 01.02.2024 - 08:52 1772+ kez okundu.
 

Dikili Belediyesi'nden çocuklara etkinlik

Dikili Belediyesi, yarı yıl tatili kapsamında ilçedeki çocuklar etkinlikler yaptı. Bunlardan en ilgi çekeni ise ‘Ağustos Böceği ve Karınca’ adlı oyun oldu.
Dikili Belediyesi, yarı yıl taline giren ilçedeki öğrencileri de unutmadı. İlçede çocuklara yönelik çeşitli etkinliklere imza adan Dikili Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde çocukları tiyatroya doyurdu. Mavi Çocuk Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ‘Ağustos Böceği ve Karınca’ adlı oyun, çocuklar tarafından çok büyük ilgi çekti. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’de, Dikili'de küçük öğrencilerle birlikte tiyatro oyununu izledi ve onlarla birlikte tiyatro keyfini yaşadı. Başkan Kırgöz, ilçede yaşayan 7’den, 70’e herkesi düşünerek çalıştıklarını belirterek, tiyatro etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Dikili Belediyesi, yarı yıl tatili kapsamında ilçedeki çocuklar etkinlikler yaptı. Bunlardan en ilgi çekeni ise ‘Ağustos Böceği ve Karınca’ adlı oyun oldu.

Dikili Belediyesi, yarı yıl taline giren ilçedeki öğrencileri de unutmadı. İlçede çocuklara yönelik çeşitli etkinliklere imza adan Dikili Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde çocukları tiyatroya doyurdu.

gflwol5boaakkq.jpeg

Mavi Çocuk Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ‘Ağustos Böceği ve Karınca’ adlı oyun, çocuklar tarafından çok büyük ilgi çekti. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’de, Dikili'de küçük öğrencilerle birlikte tiyatro oyununu izledi ve onlarla birlikte tiyatro keyfini yaşadı. Başkan Kırgöz, ilçede yaşayan 7’den, 70’e herkesi düşünerek çalıştıklarını belirterek, tiyatro etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

gflwol7aoaar66y.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.