Deprem bölgesinde görevini tamamlayan Mehmetçik, dualarla uğurlandı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2023 - 20:02, Güncelleme: 13.03.2023 - 17:07 1584+ kez okundu.
 

Deprem bölgesinde görevini tamamlayan Mehmetçik, dualarla uğurlandı

Deprem bölgesinde görevini tamamlayan Mehmetçik, dualarla uğurlandı
Bingöl’den deprem bölgesi Osmaniye’ye gelen ve görev sürelerini tamamlayan jandarma personeli, dualarla birliklerine uğurlandı.Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’ye, Jandarma Genel Komutanlığı’nca destek maksatlı Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı personeli gönderildi. Kentte yaklaşık 1 aydır depremzedelerin yaralarını sarmak için görev yapan personel için Osmaniye Jandarma Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi.İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak, görev yapan personele teşekkür etti. Jandarma komandolar, yapılan duanın ardından araçlarla birliklerine uğurlandı.
Deprem bölgesinde görevini tamamlayan Mehmetçik, dualarla uğurlandı
Bingöl’den deprem bölgesi Osmaniye’ye gelen ve görev sürelerini tamamlayan jandarma personeli, dualarla birliklerine uğurlandı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’ye, Jandarma Genel Komutanlığı’nca destek maksatlı Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı personeli gönderildi. Kentte yaklaşık 1 aydır depremzedelerin yaralarını sarmak için görev yapan personel için Osmaniye Jandarma Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi.
İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak, görev yapan personele teşekkür etti. Jandarma komandolar, yapılan duanın ardından araçlarla birliklerine uğurlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.