Demirezen: Bayındır Belediyesi’nde en düşük maaş 24 bin lira oldu

SİYASET/POLİTİKA 06.02.2024 - 15:42, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:49 1213+ kez okundu.
 

Demirezen: Bayındır Belediyesi’nde en düşük maaş 24 bin lira oldu

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in yaptığı zam, Byndr A.Ş. bünyesindeki personeli çok sevindirdi.
Bayındır Belediye ve ilgili sendika arasında ek protokol imzalandı. Uğur Demirezen müjdeyi bu sabah Belediye personeli ile düzenlenen Bayındır Hangar Düğün Salonunda verdi. Bayındır Belediye bünyesinde çalışan en düşük işçi maaşının 24 bin TL olduğunu duyurdu. Uğur Demirezen yaptığı açıklamada: “Bayındır’ımızı güzelleştirmek için hizmet üretmeye çalışıyoruz bu hizmetleri üretirken, çalışanlarımızın da hak ettiklerini alabilmeleri için elimizi taşın altına koyup elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapılan ek protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in yaptığı zam, Byndr A.Ş. bünyesindeki personeli çok sevindirdi.

Bayındır Belediye ve ilgili sendika arasında ek protokol imzalandı. Uğur Demirezen müjdeyi bu sabah Belediye personeli ile düzenlenen Bayındır Hangar Düğün Salonunda verdi. Bayındır Belediye bünyesinde çalışan en düşük işçi maaşının 24 bin TL olduğunu duyurdu.

Uğur Demirezen yaptığı açıklamada: “Bayındır’ımızı güzelleştirmek için hizmet üretmeye çalışıyoruz bu hizmetleri üretirken, çalışanlarımızın da hak ettiklerini alabilmeleri için elimizi taşın altına koyup elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapılan ek protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.