Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Gazze tepkisi!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 12:52, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:54 709+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Gazze tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:   "Çocukları dahi katletmeyi meşrulaştıran bir fanatizmle karşı karşıyayız. Batılı ülkeler ise İsrail'in tüm bu katliamlarını uzaktan seyrediyor"  "7 Ekim'den beri Batı'nın ikiyüzlülüğüne şahit oluyoruz" "Buradan özellikle hep birlikte Müslümanlar olarak sesimizi bugün çıkartmayacaksak ne zaman yükselteceğiz?" "15 Kasım'da İstanbul'da Gazze için uluslararası bir toplantı yapılacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
 

"Çocukları dahi katletmeyi meşrulaştıran bir fanatizmle karşı karşıyayız. Batılı ülkeler ise İsrail'in tüm bu katliamlarını uzaktan seyrediyor" 

"7 Ekim'den beri Batı'nın ikiyüzlülüğüne şahit oluyoruz"

"Buradan özellikle hep birlikte Müslümanlar olarak sesimizi bugün çıkartmayacaksak ne zaman yükselteceğiz?"

"15 Kasım'da İstanbul'da Gazze için uluslararası bir toplantı yapılacak"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.