Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’ni değerlendirdi

GÜNDEM/GÜNCEL 13.07.2023 - 02:19, Güncelleme: 13.07.2023 - 02:19 2227+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’ni değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’ni değerlendiriyor .şte başlıklar
İttifakın 74 yıllık tarihindeki kritik bir zirveyi daha başarıyla gerçekleştirdik.  Çatışmalar uzadıkça yıkım kan ve gözyaşı da artarak devam ediyor. Savaşın faturasını sadece taraflar değil farklı coğrafyadaki pek çok ülke ödüyor. Gerek gümrük gerek vize serbestisini AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile de konuştuk. Kendilerinden olumlu yaklaşımı bekliyoruz. Büyükelçimiz Çağatay Bey bu işin takipçisi. (İsveç’in NATO'ya üyelik süreci) İsveç, yol haritasını bize sunacak. Biz de TBMM’ye sunacağız. (ABD’den F-16 tedariki) Sayın Biden bize takipçisi olacağını söyledi. Her zamankinden daha umutluyum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’ni değerlendiriyor .şte başlıklar

İttifakın 74 yıllık tarihindeki kritik bir zirveyi daha başarıyla gerçekleştirdik. 

Çatışmalar uzadıkça yıkım kan ve gözyaşı da artarak devam ediyor. Savaşın faturasını sadece taraflar değil farklı coğrafyadaki pek çok ülke ödüyor.

Gerek gümrük gerek vize serbestisini AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile de konuştuk. Kendilerinden olumlu yaklaşımı bekliyoruz. Büyükelçimiz Çağatay Bey bu işin takipçisi.

(İsveç’in NATO'ya üyelik süreci)
İsveç, yol haritasını bize sunacak. Biz de TBMM’ye sunacağız.

(ABD’den F-16 tedariki)
Sayın Biden bize takipçisi olacağını söyledi. Her zamankinden daha umutluyum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.